2777
2789
عنوان

کمک خانمای که مادر شوهر دارن کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 84 پست
عزیز دلم مای بی بی بود ایشون میبرنشداخل اشپزخانه و شروع میکنن زمین ومیشورن و بچه ی منم میزارن توی او ...

شما ولی خجالت نکش به رفتارت ادامه بده!

خیلی هم کار خوبی کردی!

بیشتر هم میگفتی فحشم میدادی که بیشتر بترسه!

رفتارای تو خیلی قشنگ بود راست میگی ما باید خجالت بکشیم 

من که رفتم به کارای زشتم فکر کنم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شلوار بچه ات خیس بشه مادر شوهرت بزارش وس حیاط بره شلوار نو بخره با عرضه اس😂😂

بعد میری جرش میدی میگی بچه ام سرما خورد

حداقل بگو چرا نیمدی طبقه بالا شلوار بگیری 

انقدر غیر منطقی

شما لنگ شلوار نو موندی کا مادرشوهرت بخره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من موافق مظلوم بودن و تو سری خوردن نیستم ولی جواب دادن آداب داره ....آدم اول به ماجرا نگاه می‌کنه بع ...

من کلا با آدم بد دهن هم کلام نمیشم

مادرشوهر من خیلی حرفای بدی میزنه حای تو حرف زدن معمولیش

اما من به هیچ وجه تا حالا بهش بی احترامی نکردم بخاطر همینم احترامم پیش همسرم بسیاااار زیاده و همیشه ریز ترین چیزارو بهم میگه از خانوادش چون جنبه منو دیده

من خودم در حال حاطر با مادرشوهرم رابطه ندارم چون آخرین بار کلی حرف بد زد گفت انشاالله سر زا بری هنوز پیاماشو دارم

اما من به جای جواب دادن خودمو ازش گرفتم

چون صحبت کردن با منو خیلی دوست داشت

من کلا با آدم بد دهن هم کلام نمیشم مادرشوهر من خیلی حرفای بدی میزنه حای تو حرف زدن معمولیش اما من ...

وقتی کسی تا این بد دهن است نباید دیگه کنارش باشی ،من فکر کردم در حد همین دلخوری های کوچیک خانوادگی است نه اینکه چنین حرف زشتی بهت زده

من از رفتارام و کارام پشیمون نیستم ایشون باید بیان از من طلب بخشش کنن از من معذرت بخوان چچون خونه ی ما جفتشون بود و میتونست بیاد در بزنه من هم به ایشون نگفتم بی عرضه گفتم یعنی عرضه داشته باش خرجش کن چپن تمام خرجشو برای اون‌نوش میکنه و به زور یه دست لباس برای دختر من میخرع و این چیزا برای من مهم نیست ای کاش مادرشوهرم الان پیشم بود و دو تا چک ابدار بهش میزدم و میگفتم تو یک زن کریح هستی که همیشه پشت سرم حرف میزنی اما جرات نداری تو روم بگی و خوب بلدی بین عروس و پسرتو خراب کنی خدا میدونه چی به من گذشته دخترم باید مادر شوهرمو ادب کنم ایشون خیلی بی ادب هستن و خیلی کثیفن همیشه دهنشون بوی پیاز میده و چند بار خود نوه ی بزرگش س..س پدر شوهر مادر شوهرمو دیده که درو وا میکنن میزارن اونم ببینه من خودمم یکبار دیدم که در زدم گفتن بیا تو رفتمو وسط پذیرایی قشنگ روهم بودن و عین خیالشونم نبود و اون نوشون تمامموهای خودشو از ته زد و قتی این صحنه‌رو دید ولی مادر شوهرم گفت این یه چیز عادیه و باید ببینه و حظم شه براش منم که در زدم و گفتن بیا تو قشنگ روی هم بودن  از این کار خجالت نکشیدن ومنی که انگار ابروی خودم رفت تا ابروی اونا باز خدا قاضی هست بدرود دوستان گلم فقط خدا قاضی وشاهده اتفاقاتیکه تو زندگیم برام افتاد خدا سر هیچکس نیاره امیدوارم که در زندگی همیشه حاظر جواب باشید اما پشت سری کسی حرف نزنید چون خودتونم میگید زمین گرده‌و منی که پیامای شمارو خوندم دلم شکست هرکدوم باید جواب پس بدید چون کارما میاد براتون‌ روز و شب همگی خوش

عزیزم ما خبر نداریم که بین شما و مادر شوهرتون چی گذشته یا چی ازش دیدی یا ایشون چه جور انسانیه

شما پرسیدید که مادر شوهرم شلوار نوه ش را پای بچم کرده و منم باهاش این برخورد را داشتم آیا رفتار من نسبت به مادر شوهرم درست بوده یا نه ؟ بقیه هم نظرشون را گفتند

شما که نمیتونید نظر منفی بقیه را قبول کنید نباید نظر خواهی کنید

به هر حال انشاالله که زندگی خوب و آرومی داشته باشی در کنار دختر کوچولوت به آرامش برسی