2777
2789
عنوان

کمک خانمای که مادر شوهر دارن کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 84 پست

چقدربی احترامی کردی .میتونستی خیلی بهترهم اینوبفهمونی 

نه ایکه بگی بی عرضه 

والامن باشم چیزی نمیگم .میرم شلواربچمومیارم پاش میکنم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه گفته میری براش می‌خریدی

خانم خیلی پرتوقعه😂

حتماوقتی مادرشوهره میرفت شلوارمیخریدهم بهش میگفت چرابچموبردی یاچرابراش شلوارخریدی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اخه اون نوش اصلا با بچه ی من خوب نیست بعد میاد شلپاری که مال یکی دیگست پای دختر من میکنه ؟

باشه عزیزم  . هر چی هم که باشه ، مادر شوهرت یک زن سن و سال داره . اصلا خوب نیست اینجوری رفتار کنی . اینو یادت باشه که زمین گرده

حق با توئه ولی خیلی خیلی تند رفتار کردی ،حالا مگه آسمون به زمین اومده بود ،شلوار بچت خیس بود اونم عوضش کرد. میزاشت بچت بی شلوار بمونه؟بعدم عزیزم یعنی توقع داشتی بچه رو تنها بزاره پاشه بره شلوار بخره ؟ حرکتت بد بود ،فوقش بچه رو میوردی خونت شلوارشو عوض میکردی

به مادر شوهر گفتی بی عرضه؟؟؟!! اگ من اینو بگم باید منتظر طلاق بمونم 😑🥴

نگفتمبی عرضه یعنی گفتم تو بی عرضه ای که نمیتونی لباس نوبخری بعد میری شلوار یکی دیگه رو پاش میکنی که مال خودش نیست 

الان این کمک هایی که تو عنوان بود رو مادرشوهرت باید میگفت

مثلا وای کمک عروسم خیلی سلیطه وبی چشم و روئه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ