2777
2789
عنوان

کمک خانمای که مادر شوهر دارن کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ندونم کاری خودت بوده که دو تا تیکه لباس نبردی بذاری خونه مادر شوهرت برای اینجور مواقع. ضمنا شلوار بچه خیس شده بود ، باید میذاشت همون‌جوری بمونه تا مادر بافکرش! براش لباس بیاره 

چه لحن تند و زبون بدی داشتی 

چقدر دلشو شکستی 

یکم رو‌خودت کار کن تا بچه تو اینجوری تربیت نکنی 

خانم خیلی پرتوقعه😂 حتماوقتی مادرشوهره میرفت شلوارمیخریدهم بهش میگفت چرابچموبردی یاچرابراش شلوارخری ...

به مادر شوهرش گفته هیس بار آخرت باشه

اصلا این حجم از بی تربیتی توی ذهن من نمیگنجه

نگفتمبی عرضه یعنی گفتم تو بی عرضه ای که نمیتونی لباس نوبخری بعد میری شلوار یکی دیگه رو پاش میکنی که ...

اتفاقا تو به عنوان ی مادر خیلی بی عرضه تری ک 

چون بچه کوچیک همیشه باید لباس اضافه همراهش باشه و این کارو نکردی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

خیلی بی ادبی 

خیلی کارت اشتباه بوده 

این چه برخوردی بود که باهاش داشتی 

اگه عوض نمیکرد خوب بود مگه طلب داری ازش که اینجوری باهاش حرف زدی 

من خودم با مادرشوهرم نشکل دارم ولی هنوز بهش تو نگفتم 

همیشه موقع دعواهم احترامشو داشتم 

مگه نادرشوهرت بیکاره هرنوه اش شلوارشو خیس کنه بدوعه بره شلوار بخره براش که عوض کنه 

تو که مادرشی نتونستی یه دوتا شلوار باهاش بفرستی 

مگه نمیفهمی بچه اس خیس میکنه 

ببخشید اینو میگم ها 

ولی اگه من جای مادرشوهرت بودم عروسم همچین برخوردی نیکرد اونو همونجا جرررر میدادم 

نگفتمبی عرضه یعنی گفتم تو بی عرضه ای که نمیتونی لباس نوبخری بعد میری شلوار یکی دیگه رو پاش میکنی که ...

چه مسئولیتی داره که شلوار برای بچه شما بخره 

شما که مادر بچه ای چرا مسئولیت خودت ندونستی یه دست لباس تو یه پلاستیک بزاری بدی بهش اگه نیاز بود لباسش عوض بشه