2777
2789

من اصلا استراحت نکردم کارامو میکردم غذا ظرف بااینکه خیلی خسته میشدم

الان میبینم اگه از شوهرمم کمک میگرفتم خیلی بهتر بود یا چیزی دلم میخواست با شرمندگی میخواستم برام بگیره

یااینکه سر هرموضوعی گریه کردم و ناراحت شدم

همش نگران بچم بودم سالم بیاد بااینکه میدونستم اگه خدا داده خودشم نگه میداره

الان بنظرتون چیکار کنم بعداز این 

شما چیکار میکردین یا میکنین که الان راضی هستین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کندر به هیچ وجه نخور چون بچه ات بیش فعال و شلوغ میشه و خیلی گریه میکنه ،پرتقال بخور بچه خوشگل میشه ...

پرتقال نشنیده بودم ولی زیاد خوردم ،اره یکی از نگرانیام اینه بچه خوشگل بشه خانواده همسرم زیبا نیستن😑🫢

غذاهای چاق کننده الکی و کم خاصیت مثل سیب زمینی و برنج کمتر بخور تا هم دیابت حاملگی نگیری هم بعد زایمان زودتر به وزن قبلیت برگردی

خواب شب خوبی داشته باش

کلا ارامش ذهنی داشته باشی بچه ارومتری به دنیا میاری که کمتر شبا گریه میکنه و راحت میخوابه

موسیقی ارامشبخش گوش بده 

تو طبیعت زیاد باش

فیلم شاد ببین و از اخبار و حوادث بد و ناراحت کننده دور باش

ویتامینهای تجویزی تو حتما بخور

نیاز نیست حتما تحت نظر پزشک زنان باشی مراکز بهداشت هم ماماهای خوبی دارن که رایگان مراقبتت میکنن

غذاهای بیرون کمتر بخور 

امیدوارم زایمان خوب و موفقی داشته باشی

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

پرتقال نشنیده بودم ولی زیاد خوردم ،اره یکی از نگرانیام اینه بچه خوشگل بشه خانواده همسرم زیبا نیستن😑 ...

سیب و به پخته عالیه واسه قیافه بچه

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

یکی از دوستام کلا ادم استرسیه بچش ب دنیا اومد کولیک شدید داشت فقط استرس نداشته باش یوگا کار کن

منم خیلی استرسی و زود گریه میکنم براهمه چی 😮‍💨😐