2777
2789

اگر ادم خیری میشناسین ک بتونه برای هزینه های دندون پزشکی کمکم کنه معرفی میکنید 😭😭😭خسته شدم انقدر درد کشیدم عصب کشی و پر کردن خیلی زیاده هزینش کمکم کنه بکشم دندونامو 😭😭😭بخدا گدا نیستم فقط خیلی درد دارن😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر میخوای بکشی میتونی بری درمانگاه های زیر نظر خودش تامین اجتماعی با کد کلی کسی که بیمه تأمین اجتماعی هستش 

دندونات رو رایگان بکشی ! 

نیازی به کارت ملی و .. هم نیست 

غیر حضوری میتونید نوبت بگیرید و با کد ملی برید برگه نوبت رو بگیرید ! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

عزیزم بیمه نیستی؟

نه... دندونپزشک عصب کشی رو سه میلیون گفت کشیدنم هر کدوم پونصد. دانشگاهای علوم پزشکی هم گفتن بعضیا برو رفتم پرسیدم گفتن دوره واسه هر دندونم پنج شیش جلسه هی میگن بری کرایه ماشینت از خرج دندونت بیشتر میشه

اطراف اردبیلم. یکی از شهرستاناش

حیف شد اگه تو تهران یا کرج بودید میتونستم از دوستای دندون پزشکم کمک بگیرم براتون ، اما درکل تو شهرستان خودتون مرکز بهداشت هست می‌تونه کمک کنه 

اگر میخوای بکشی میتونی بری درمانگاه های زیر نظر خودش تامین اجتماعی با کد کلی کسی که بیمه تأمین اجتما ...

فقط خاله ام داره تو اطرافیانم اونم نداد. میگه بفهمن بیمه ام قطع میشه اینهمه وقت پول دادم ب خاطرش

😔😔😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
حیف شد اگه تو تهران یا کرج بودید میتونستم از دوستای دندون پزشکم کمک بگیرم براتون ، اما درکل تو شهرست ...

اره هست دانشجو میذارن. گفت عصب کشی نمیکنم کشیدنشم گردن نگرفت یبار گفت بکشم جاش خالی میمونه دیده میشه یبار گفت پر کن هر بار ک میرم یه چیززی میگه

نمک زیاد بزن به دندونت سعی کن نیم ساعت بزاق دهنتو نگه داری روی دندون خراب سریع دردش خوب میشه

هروقت درد گرفت همین کار رو بکن دردش دیگه خوب میشه من دندون پزشک شدم از بس دندون خراب دارم

نمک زیاد بزن به دندونت سعی کن نیم ساعت بزاق دهنتو نگه داری روی دندون خراب سریع دردش خوب میشه هروقت ...

سیر و نمک و میخک و قرص و شیاف و همشو امتحان کردم. باز خوبه برا تو دردش با این چیزا اروم میشع. من دهنم باز نمیشه از درد