بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر میخوای بکشی میتونی بری درمانگاه های زیر نظر خودش تامین اجتماعی با کد کلی کسی که بیمه تأمین اجتماعی هستش
دندونات رو رایگان بکشی !
نیازی به کارت ملی و .. هم نیست
غیر حضوری میتونید نوبت بگیرید و با کد ملی برید برگه نوبت رو بگیرید !
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
نه... دندونپزشک عصب کشی رو سه میلیون گفت کشیدنم هر کدوم پونصد. دانشگاهای علوم پزشکی هم گفتن بعضیا برو رفتم پرسیدم گفتن دوره واسه هر دندونم پنج شیش جلسه هی میگن بری کرایه ماشینت از خرج دندونت بیشتر میشه
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭