2777
2789
عنوان

شوهرم با نامحرم گرم میگیره +اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینو بهش گفتم بارها بازم اینکارو میکنه خیلی بدم میاد از این حرکتش مرد باید سنگین رنگین باشه اخه

من اگر نتونم در رو باز کنم مردی باشه اونجا و کمک نکنه به نظرم بی شخصیته نه سنگین رنگین، طفلک واقعا کاری نکرده حرفی هم نزده، باعث میشین از هم دور بشید

توشکاکی شوهرت هیچ کار غیر عادی نکرده اگه اینجوری کنی بدتر حساسش میکنی یدفعه میبینی واقعا بهت خیانت ک ...

خودش میدونه اگر پاشو کج بزاره از زندگیش برا همیشه میرم

بخدا شکاک نیستم این ادم همیشه تو اجتماع خود شیرین بازی در میاره از این کارش متنفرم وگرنه میدونم هرز نمیپره

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!
من اگر نتونم در رو باز کنم مردی باشه اونجا و کمک نکنه به نظرم بی شخصیته نه سنگین رنگین، طفلک واقعا ک ...

باشه حق با شماست

فکر میکنم همسر منو شما تو این مقوله شبیه هم هستن خود شرینی میکنه که مثلا اطرافیان بخندن یا خود نمایی ...

ببخشید نادونن دیگه مثلا من یه مدت بانک میرفتم میومد کنارم سوالا رو جواب میداد یا برای کارت ملی که رفته بودم متصدی خانوم بود این جواب میداد من عصبی شدم همونجا گفتم بیا من بلند شم تو بشین چون من نه سواد دارم نه توان صحبت گویا حتی همین چند وقت پیش بیمارستان میخواستم بستری شم با پذیرش حرف می‌زد جواب های مربوط به منو میداد دائم بهش میگم دهنشو ببنده ولی نمی‌فهمه اصلا😁😁 

اما مطمئنم هیز و خیانت کار و شیطون نیست 

رفتارش کمی هم ریشه در خانوادش داره که خواهر ها و مادرش کاملا متکی به مرد هستن کاملا قدرت اختیار و تصمیم گیری ندارن با وجود تحصیلات بالا فکر میکنه منم باید مثل اونا باشم منم که کاملا مستقل و تصمیم گیرنده  دائم باید یاد آوری کنم خودم میتونممم

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
ولی بخدا اگه جای تو بودم فوری صورتم میسوخت اشکم میریخت من خیلی حساسم که شوهرم تمام توجهش به خودم ب ...

اینطوری خوب نیست ولی خوب نامحرم غریبه هارو خیلی بدم میاد رسمی نباشه با طرف داشت خودمونی حرف میزد سریع پسر خاله شد

ببخشید نادونن دیگه مثلا من یه مدت بانک میرفتم میومد کنارم سوالا رو جواب میداد یا برای کارت ملی که رف ...

دقیقا عین شوهر من میپره وسط حرف من همش بجای من جواب میده ولی خب مزه پرونی هم میکنه البته هم مقابل مرد هم زن ولی مقابل زن ها بیشتر خیلیییی احترام به پیرزن ها میزاره

یا مثلا اعتقاد داره رو زن هیچوقت نباید دست بلند کرد و زن موجود لطیفه گناه داره،یبار منو اتفاقی هل داد مدت ها عذاب وجدان داشت،باخودم میگم شاید این نرم خویی هاش مقابل زنا  بخاطر این دیدگاهشه و یکمم خود شیرینی قاطیش

گلم من الان جای مادر شما هستم و۲۳ سال از زندگی مشترکم میگذره ،مذهبی هم هستم یعنی اصلا موافق گرم گرفت ...

جدا از این کار همسرم شاید حق با شما باشه بالاخره تجربه تون بیشتره من زیاد حساسیت نشون دادم

ممنون  از راهنماییتون

نامزد منم همینه متاسفانه کلی مووضع هست ک هنوز بینمون حل نشده 🫠

قبلا اینطوری نبود الان سه ساله اینطوریه از حل کردن بحث فراریه یدون اینکه بحث حل بشه بحثو عوض میکنه باعث میشه زخم اون بحثه خوب نشه و باز بمونه

معمولی بخدا حساس شدی رفتارش نرمال بوده بنظر من  یه کم جوگیر شده نیاز به سختگیری نیست

باشه عزیزم همینکار رو میکنم بروش نمیارم دیگه

شوهر منم همینطوره میدونم هرز نمیپره ولی این اخلاقشو دوست ندارم که خود نمایی میکنه هعی همدردین

عزیزم سخت نگیر اینطوری خودت اذیت میشی فقط 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
عزیزم سخت نگیر اینطوری خودت اذیت میشی فقط 

بله اینطور که نتیجه گرفتم از صحبت کاربرا منم حساسیت زیاد نشون دادم

خیلی دلم میخواد بیخیالش باشم بخدا کاش خدا چنین قدرتی بهم بده دیگه به هیچیش محل ندم