2777
2789
عنوان

شوهرم با نامحرم گرم میگیره +اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 72 پست
مردا اکثرا به جنس مخالف میرسن تصمیم میگیرن بتمن بشن عزیزم از طرفی هم فک میکنن زنشون زبون نداره جواب ...

خیلی دلخورم ازش الان بنظرتون چیکار کنم بیخیالش بشم بروش نیارم دیگه؟یا سر سنگین

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوا نکن فقط ناراحتی خودتو ازاین موضوع نشون بده بگو اشتباهشو من بعضی موقع ها ندید میگیرم و اصلا چیزی ...

شوهر منم همینطوره میدونم هرز نمیپره ولی این اخلاقشو دوست ندارم که خود نمایی میکنه هعی همدردین

توشکاکی شوهرت هیچ کار غیر عادی نکرده اگه اینجوری کنی بدتر حساسش میکنی یدفعه میبینی واقعا بهت خیانت کرد

نظر من یعنی نظر من لطفا کسی نخواد مثلا نظر درست خودشو به من تحمیل کنه اوکی 🤜😅🤛 
خیلی دلخورم ازش الان بنظرتون چیکار کنم بیخیالش بشم بروش نیارم دیگه؟یا سر سنگین

من با توجه به شناختی که توی کل زندگی از همسرم دارم میدونم این کاراش از رو هیزی نیست حالا شما هم ببین با توجه به شناختی که داری رفتارش غرض داره یا نه از رو خود شیرینیه ذاتی اجتماعیشه مثلا این که کمک خانومه کرده فرق میکنه با این که یواشکی دید بزنتش 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ولی بخدا حق با خودته

😂یعنی منتظره من یه حرفی بزنم همون حرف انقد تکرار میکنه که عذاب وجدان بده  من بشم بدهکار اون بشه طلبکار😐

نظرتوت محترم،امیدوارم هیچوقت اتفاقی نیوفته که شما حسی مشابه من پیدا کنی و بتونی منو درک کنی

گلم من الان جای مادر شما هستم و۲۳ سال از زندگی مشترکم میگذره ،مذهبی هم هستم یعنی اصلا موافق گرم گرفتن وصحبت با نامحرم نیستم ،تجربه من میگه همسر شما رفتار کاملا معمولی داشته وشما داری حساسیت نشون میدی واینجور حساسیت ها وبرخوردها برای رابطه خودتون خوب نیست ،همسرتون نه هیزی کردن ونه بگو بخند ویا خودشیرینی ،یک رفتار مردانه نشون دادن ،گاهی فاصله ها از همین سوءتفاهم های کوچک شروع میشه .

چقدر گیری شما عزیزم، چیزی نگفته ، یعنی یه معاشرت انقدر معمولی و کوتاه در حضور شما انقدر الم شنگه داشته

فوقش با یه لحن شوخی و تمسخر و اذیت شده ای می گفتی چقد خودشیرینی تو

من با توجه به شناختی که توی کل زندگی از همسرم دارم میدونم این کاراش از رو هیزی نیست حالا شما هم ببین ...

فکر میکنم همسر منو شما تو این مقوله شبیه هم هستن خود شرینی میکنه که مثلا اطرافیان بخندن یا خود نمایی میکنه

مثلا یبار داشتم میرم والیبال داشت منو میرسوند هم تیمی هام اونور خیابون بودن براشون دست تکون دادم  فهمید دوستام اونجان چنان با ماشین پیچید واسه ماشین رو به رو بوق زد اخم کرد که دوستامم متوجه شدن از این حرکتش مثلا ادای ادمای  عصبی ،خیلی این حرکتو میزنه تو اجتماع نمیدونم چرا

نمیدونم چی تو ذهن این بشر میگذره ک فکر کرده این کارش جذابه😐

چقدر گیری شما عزیزم، چیزی نگفته ، یعنی یه معاشرت انقدر معمولی و کوتاه در حضور شما انقدر الم شنگه داش ...

همینو بهش گفتم بارها بازم اینکارو میکنه خیلی بدم میاد از این حرکتش مرد باید سنگین رنگین باشه اخه

این رفتار خیلی رو اعصاب منم هست

بهشم میگم رابطه اینطوری عاقبتش خوب نیست ولی مثل همه مردای دیگه مراقبت از رابطه رو بلد نیست و نمیخواد یاد بگیره

بهشم میگم رابطه اینطوری عاقبتش خوب نیست ولی مثل همه مردای دیگه مراقبت از رابطه رو بلد نیست و نمیخواد ...

نامزد منم همینه متاسفانه کلی مووضع هست ک هنوز بینمون حل نشده 🫠

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️