2777
2789
عنوان

شوهرم با نامحرم گرم میگیره +اسکرین

2257 بازدید | 72 پست

امروز دعوامون شد بیاید بگید حق با اونا یا من

امروز رفته بودیم مطب خواستیم سوار اسانسور بشیم درش دسته نداشت باز شدنش سخت بود یه خانمم اونجا بود ،تا رسیدیم شوهرم اروم گفت ولی اون خانم هم میشنید اگر میدونستم در اینطوریه پیچ گوشتی میاوردم مینداختم  پشتش بعد اون خانومه خندید گفت بیاید این اسانسور سوار بشید اون درش باز نمیشه شوهرمم برگشت با ادعا گفت نه سوییچ میندازم پشتش بازش میکنم مگه میشه باز نشه بعدم زنه میخواست اون یکی در اسانسور رو باز کنه انگار زورش نرسید شوهرم رفت در رو براش باز کرد😐بعدشم باهم یجا سوار شدیم اون خانومه یه خانوم دیگم باهاش بود انگار مادرش بود خلاصه از این برخورد بدم اومد اینطوری داشت با ادعا از فنی بودنش حرف میزد 

بعد تو مطب هم گه گاهی نگاهش میکرد  چند تا دستیار خانم اونجا بودن خانومه اومد بهم عکس سی تی رو بده دستم دراز بود شوهرم زودتر ازش گرفت، داشتیم تسویه میکردیم کارت دست من بود خانومه گفت رمز شوهرم مثل خود شیرینا پرید وسط حرفم رمز رو گفت

اومدم بیرون باهاش بحث کردم  ادامه شو این پایین میگم

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر بدبختتو جو گرفته اون لحظه

حالا پیش اونا فنی کار شده بود پیش تو شاید دستو پا چلفتی بیش نیس

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

اخه اینا چیه؟ دو تا کلمه حرف و رفتار معمولی

احتمالا شما تو جامعه رفت و آمد نمیکنی

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

مثل همه ی مردای ایرانی دیگه قبول نکرد اشتباهشو گفت تهمت میزنی همش  خلاصه هی داشت میگفت تو تهمت میزنی دیگه باهم جایی نمیریم یکی اون گفت یکی من یهو من گفتم بسه انقد عصبانیم که میتونم یه مشت بزنم تو دهنت گفت دستتو خرد میکنم منم گفتم گ،ه میخوری اینو گفتم ساکت شد هی میگفت اره گه زیادی میخورم هی میخواست با حرفاش بمن عذاب وجدان بده خلاصه اعصابمو داغون کرد تهشم رسیدیم خونه خودشو زد ب اون راه

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!

مردا اکثرا به جنس مخالف میرسن تصمیم میگیرن بتمن بشن عزیزم از طرفی هم فک میکنن زنشون زبون نداره جواب بده ناراحت هم بشی درک نمیکنه چون از روی کرم داشتن نیست کارش 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!