2777
2789
عنوان

شوهرم با نامحرم گرم میگیره +اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 72 پست
ای بابا🥺🥺امیدوارم مشکلت حل شده از نظرم دعوا نکن  بهش بگو خوشم نمیاد از اینکار اگه من بکنم ب ...

اون لحظه لج کرده بود میگفت هرکاری میخوای بکن ،اما بعدش تو یه مطب دیگه که رفتیم  حواسم به شالم نبود گفت شالتو درست کن ،واسه من خوب غیرتی میشه ولی وقتی من ازش شاکی میشم دست پیش رو میگیره

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!
الان بهترین برخورد چیه بنظرتون

دعوا نکن فقط ناراحتی خودتو ازاین موضوع نشون بده بگو اشتباهشو من بعضی موقع ها ندید میگیرم و اصلا چیزی نمیگم چون میدونم اون موقع جوگیر شده البته شناخت کامل دارم که هرز نمیپره 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونجا چش غره میرفتی خودشو جمع کنه  شاید نیاز به توجه داره

چطور توجهی،من همیشه باهاش بگو بخند دارم سربسرش میزارم چطوری توجهی میخواد دقیقا

من با اینکه شدیدا مخالف گرم گرفتن دوتا نامحرم باهم هستم  ولی رفتار عجیبی از همسرت اصلا ندیدم ،ش ...

من مشکلی ندارم صحبت عادی باشه ولی اون داشت اون لحظه پیش اون زن از مهارتش میگفت بنظرم خود نمایی اومد من دقیق یادم نیست گفتگوشون رو چون ناراحت بودم این بعضی مکالمه شون بود 

نمیدونم شاید حق با شماست

حق داری بین زنا خودشیرینه ولی بی سیاسته آخه آدم جلو زنش نباید اینحور باشه.تو هم چند بار با مردا گرم ...

باید اینکارو بکنم تا درد منو بفهمه

باهام روبوسی کرد گفت ناراحت نباش انگار ن انگار که ما بحثی داشتیم  عادتشه مشکلات رو رها میکنه اص ...

این رفتار خیلی رو اعصاب منم هست

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
من مشکلی ندارم صحبت عادی باشه ولی اون داشت اون لحظه پیش اون زن از مهارتش میگفت بنظرم خود نمایی اومد ...

از مهارتش بگه ،حرفش کاملا معمولی بوده ،نه خودشیرینی داشته نه عشوه ،مثل یک مردمعمولی رفتار کرده .

چه قدر برا این شوهرای بیچاره سخت میگیرید بابا سخت نگیرید تا برای شما سخت نگیرند  *حد اعتدال* ...

اگر برعکس بود زمینو به زمان میدوخت

از مهارتش بگه ،حرفش کاملا معمولی بوده ،نه خودشیرینی داشته نه عشوه ،مثل یک مردمعمولی رفتار کرده .

نظرتوت محترم،امیدوارم هیچوقت اتفاقی نیوفته که شما حسی مشابه من پیدا کنی و بتونی منو درک کنی

شاید شما تاییدش نمیکنی ،اونم تاییدو  بیرون از خونه جستجو میکنه  ،مدتی تایید شکن  ببین ...

چطوری باید تایید ش کرد؟