2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دیگه حوصله ندارم حتی بگم تایپیکای قبلیم هست ... انگار فگبدنیا اومدم که زجربکشم 😔

نمیخوام الکی دلداری بدم عزیزدل

اما این روزا اکثرا همه مشکل دارن

من خودم تا چند دقیقه پیش داشتم گریه میکردم...😄

چیکار میشه کرد؟باید یه خورده صبرکرد

بالاخره میگذره

تموم میشه مشکلات

واقعا هم سخت میگذره

اما اگر بخوایم خودمونم با ناراحتی و اعصاب خوردی به این مشکلات دامن بزنیم داغون میشیم

نمیخوام الکی دلداری بدم عزیزدل اما این روزا اکثرا همه مشکل دارن من خودم تا چند دقیقه پیش داشتم گری ...

من کلا وقتای بیکاریم فقط گریه میکنم الانم اومدم سایت چون سر شدم دیگه ...کارای بچه هام هم هست دلم براشون میسوزه

من کلا وقتای بیکاریم فقط گریه میکنم الانم اومدم سایت چون سر شدم دیگه ...کارای بچه هام هم هست دلم برا ...

عزیزم...

درست میشه

خودتو سرگرم کن 

من خودم وقتای بیکاریم که میبینم باز فکر میاد سراغم میرم سراغ کار حالا چه کارخونه چه بیرون

اصلا نذار بیکاربشی

فیلم ببین

کتاب بخون

برو بیرون

عزیزم... درست میشه خودتو سرگرم کن  من خودم وقتای بیکاریم که میبینم باز فکر میاد سراغم میرم س ...

کاش میشد شوهرم شکاک وبد دله نمیزاره هیچ جابرم با دوتا بچه فقط کارای خونه رپ انجلم میدم کارایی که تمومی نداره و انگیزه من که روز ب روز داره کم میشه

کاش میشد شوهرم شکاک وبد دله نمیزاره هیچ جابرم با دوتا بچه فقط کارای خونه رپ انجلم میدم کارایی که تمو ...

کتاب بگیر

فیلم ببین

گل و گیاه بیاربهشون رسیدگی کن

اگه بافتنی بلدی شروع کن

کارای خونگی

به خدا خیلی کارا میشه انجام داد 

کتاب بگیر فیلم ببین گل و گیاه بیاربهشون رسیدگی کن اگه بافتنی بلدی شروع کن کارای خونگی به خدا خی ...

انجام میدم ولی یکی همش رومخمه ضوهرم به همه چیز به همه چیز گیرمیده باورکن به همه چیز خستم کرده .... مدام نق میزنه مدام غرمیزنه آبرو ریزی میکنه