2777
2789
عنوان

شوهرم تنها رفت حنابندون

247 بازدید | 26 پست

سلام من باردارم و امروز به شدت استرس داشتم دوست داشتم برم دکتر زنان ، اما همسرم چون حنابندون پسر خواهرش بود سرم داد زد و گفت عمر بچه دست خداست و خودش تنها رفت مجلسشون ، حالا فردا شب عروسیشونه و من تصمیم گرفتم به خاطر بی توجهیش به خودم و بچم دیگه فردا شب هم نرم مجلشون و تلافی کنم بهش ، بنظرتون کار درستی می کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا

هم تو عجیب غریبی هم اون

مگه دکتر دوست داشتنیه بعدم حنابندون یه شبه میتونستی دکترتو بزاری واسه یه روز دیگه اینجوری که میگی اورژانسی هم نبوده فقط دوست داشتی

حالا اونجاهم هزار نفر ازش میپرسن زنت کو بدتر شخمی میشه برو فردارو روز بعدش برو دکتر اگه واقعا لازمه

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

احتمالا فکر کرده عمدا تو همین روز که عروسی خواهرزاده هست شما داری داستان درست میکنی،شاید بارو نکرده که مشکلی جدی داری!

فردا حتما برو همین که امشب نرفتی هم زشته،رفتار اشتباه شوهر را پای خواهر ننویسیم

چرا استرس داشتی مشکلت چی بود

آخه من سابقه ی نشت کیسه آب دارم و امروز هم به شدت خیس می شدم واقعا باید می رفتم دکتر و احتمال قوی سونو گرافی، تازه نگفتم نرو فقط گفتم منو ببر مطب بعد برو! اما واقعا بی اخلاقی کرد ، حنابندون تو باغه و جاده س من اصلا نباید برم جاده به خواهر شوهرم گفتم نمیام از بدجنسیم نبود واقعا نمی تونستم و بهش گفتم شب عروسی میام که تالار توی شهره و جاده نیست ، اما الان لج کردم کلا نرم

نرفتنت اشتباهه ، چون مناسبتی هست که جبران نمیشه . عروسی فقط یه باره ، حالا شما چند روز دیگه آشتی میکنید ولی هم شوهرت هم خانوادش این کارت رو فراموش نمیکنن و الکی الکی کینه و دشمنی بینتون درست میشه . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم