2777
2789

امتحان امروزمو با خودکار پاک کن دار نوشتم میگن اگه اسکن بشه پاک میشه 

تو رو خدا من الان چیکار کنم 

اصلا چطور اسکن میکنن؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونستم  اسکن نمیشه؟

با حرارت پاک میشه ، روی یه کاغذ بنویس با اون خودکار ببر بده به مغازه‌هایی که کپی و اسکن میگیرن تا ببینی چی میشه ، اینطوری با اعصاب ناراحت بقیه امتحانات رو هم خراب میکنی

دستگاه اسکن حرارت داره؟ زدم تو چاپگر کامل پاک شد

شت 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ آزمون بعدی با مراقبا در میون بزار

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

ما معلممون گفت ینفر امتحان با ازین خودکارا داده بعد تو کاغذ بود اونی که نوشته بود، اسکن که میکردن عکسه سفید بود دیگه فرستادن خود اداره برگشو تا اون موقع پاک شده بود 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

ما معلممون گفت ینفر امتحان با ازین خودکارا داده بعد تو کاغذ بود اونی که نوشته بود، اسکن که میکردن عک ...

برای من اسکن شد 

بابام رفت آموزش پرورش شهرمون حتی عکسی که اسکن شده برگم رو هم گرفته 

امیدوارم مشکلی پیش نیاد برام چون تمام امتحانایی که دادم و کمرشکن خوب شده رو با این خودکار نوشتم

برای من اسکن شد  بابام رفت آموزش پرورش شهرمون حتی عکسی که اسکن شده برگم رو هم گرفته  امی ...

خداروشکر عزیزم امیدوارم موفق باشی

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

برای من اسکن شد  بابام رفت آموزش پرورش شهرمون حتی عکسی که اسکن شده برگم رو هم گرفته  امی ...

ما مرتبا همون روز اول هم بهمون تاکید کردن با خودکاری که بشه پاکش کرد ننویسید.. چقدر بی مسئولیتن مراقبای حوزه تون که نگفتن بهتون