2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این لباس

2263 بازدید | 56 پست

بنظرتون مدل این لباس قدیمیه؟؟

من چاق نیستم ولی یکم شکم دارم با سنمم بزرگ نیس نمیتونم از مدلای جذب بپوشم بهم نمیاد ترجیح میدم دامنم کلوش یا چین دار باشه از این مدل خوشم اومد ولی خیلی وقته تو نخ لباس مجلسی نیستم نمیدونم بروزه یا نه میشه نظرای خوشگلتونو بدین🙏

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سن بالا خوبه. و اگر شکم داری این مدل بدتر شکمتو نشون میده بیشتر

۳۲ سالمه شکمم خیلیم بزرگ نیس ولی چون باسن ندارم لباسای راسته بهم نمیاد اصلا

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن
خوشگله ولی براهیکلی خوبه که سینه و بالاتنه ریز داره چون این مدل بالاتنه رو خیلی درشت نشون میده

سینمم بزرگ نیس زیاد 

یک جمله هم من بگم، رابطه ی زیادی با خونواده و فامیل جالب نیست اما مشخصه که شما دارید،معلومه حرمتی نمیمونه،معلومه هم دخالت پیش میاد و هم دلخوری،سعی کن زندگی و رابطه ت رو با همسر و فرزندانت تو چهار چوب مشخص حفظ کنی،هر کسی زندگی خودشو داره بخاطر خونواده ت فاتحه زندگیتو نخون بعدها متوجه میشی که همه فکر خودشون هستن.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

عزیزم امیدوارم ناراحت نشی اومدم این تاپیک

تاپیک جدیدتو قفل کردی

اومدم بگم شوهر منم دقیقا عین شوهر شماست

عین گاوی که شیر میده ولی تهش میرینه تو همون شیر

اینم خرج کنه ،دست و دل بازه، ازاد میزاره منو، خوش اخلاقه، گردش میبره، و ....

ولی لوسه بهش بگن بالا چشمت ابرو غوغا میکنه

من اوایل خیلی براش توضیح میدادم، سعی میکردم از دلش در بیارم و ...

حتی خانواده ام هی میگفتن اینجوری نیست و ما دوستت داریم و تو الکی حساس شدی و ... کلی توضیح که اقا راضی شه!!!

بدتر میشد، بیشتر ناز میکرد ،فکر میکرد چه بلانسبت پخیه بقیه براش توضیح میدن!!!چقدر مهمه همه نازشو میکشن!!!!

الان مدتهاست برام مهم نیست

میگم به درک  که ناراحته، مشکل خودشه که لوسه، ما که نباید بخاطر اخلاق بچگانش خودمونو تو عذاب بندازیم و هی نازشو بکشیم

اینجور موقع ها نه باهاش حرف میزنم نه لی لی به لالاش میزارم، نه بقیه رو خراب میکنم که اون اروم شه و نه بهش حق میدم

فقط میگم لوسی مشکل اخلاق بچگانه خودته، خودتم حلش کن!

تا مدتی ازش فاصله میگیرم، نامحسوس قیافه میگیرم نه قهر کنما، سرد میشم، نازشو نمیکشم، زیاد باهاش حرف نمیزنم

و اون مدت که جنی شده هیچ جا نمیرم مهمون دعوت نمیکنم اصلا

و نمیزارم کسی بفهمه که بخواد توضیح بده و نازشو بکشه

خودش بعد چند ساعت یا یکی دو روز ته لجبازیش

اروم میشه فکر میکنه میفهمه که اشتباه از خودشه میاد منت کشی

الانم اومدم بهت بگم نه نازشو بکش نه سعی کن از دلش در بیاری

چون هرچی اینکارو کنی اون بیشتر به خودش حق میده و میگه حتما خودشونم میدونن چیکار کردن که هی تلاش میکنن منو اروم کنن!!!!

اینا ته وجودشون خلا دارن،کمبود توجه و محبت دارن، ریشه تو بچگیشون داره،

همش با همه کاراشون دنبال جلب توجه هست 

حتی همون که میگی خوبه و همه کار میکنه تا ما راضی باشیم تهش لخاطر تعربف و تمجیده از یمت شما و دیگران

اینجوری اون حس کمبودش ارضا مبشه

ناز کردنشم همینطور دنبال اینه ببینه چقدر مهمه چقدر توجه روشه و ...

هی بهش توجه کنی اونموقع عین بچه دنبال بیشتره و بیشتر ناز میکنه

اصلااااااا پی قهری که مقصرش نیستی نرو

مشکل خودشه

کم کم ترک میکنه عادت بچگانشو

اماااااا

در عوض تو ارامشتون وقتی همه چی خوبه ، کناره همین تو معاشقه هاتون بهش بگو من میبینم برامون همه کار میکنی، تو مرد خوبی هستی، بابای خوبی هستی، تو عالی هستی و ... ازش تعریف کن هندونه بده زیر بغلش، بزار اون حسش ارضا شه

دیگه با بهونه دنبال ارضاش نباشه و اروم شه و بچگانه دعوا راه نندازه

من با اینکار تا حدود زیادی درستش کردم

اومدم بهت بگم تو هم این راهو در پیش بگیر و نتیجه اشو ببین

با ابله بحث نمیکنم

عزیزم تاپیک قبلیت قفل بود یعنی تمام حرفات با جون ودل درک میکنم شوهر منم همینه یه بحث کوچیک وتبدیل می ...

واقعا نمیدونم چی بگم کلی اونجا گفتم قبلش حرف زدم پشتشو گرفتم ب خانوادم گفتم جواب ندین بزارین بدتر نشه خواهر جای مادرشه رفت عذر خواهی با هر کی نرم حرف بزنی آروم میشه این بدتر میکنه 

عزیزم امیدوارم ناراحت نشی اومدم این تاپیک تاپیک جدیدتو قفل کردی اومدم بگم شوهر منم دقیقا عین شوهر ...

منم همین کارارو کردم تا حدیم خوب شده بود شانس منه بعد این همه مدت الان تو مراسم باید جنی شه

یک جمله هم من بگم، رابطه ی زیادی با خونواده و فامیل جالب نیست اما مشخصه که شما دارید،معلومه حرمتی نم ...

بخدا نه من دوس دارم رابطه زیادو نه خانوادم شاید ماهی یبار یا دو بار جمع شیم ولی شوهرم عشق دور همیه خودش پا میشه میره 

بخدا نه من دوس دارم رابطه زیادو نه خانوادم شاید ماهی یبار یا دو بار جمع شیم ولی شوهرم عشق دور همیه خ ...

اگر دوست داشتی رابطه ت رو با توجه به ماه و روز تولد بررسی میکنم،خواستی خصوصی پیام بده 😘

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot