2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این لباس

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 56 پست
عزیزم امیدوارم ناراحت نشی اومدم این تاپیک تاپیک جدیدتو قفل کردی اومدم بگم شوهر منم دقیقا عین شوهر ...

وای شوهرمنم دقیقااااااا همینه گاو نه من شیر

من احساس میکنم همون نه من شیر دادنشم برا کسب توجهه

که طلبکار عالم و آدم میشع

فقط با این تفاوت که شوهرمن محلشم نذاری قهراش تا بیست روزم طول میکشه سردی میاره بینمون و همیشه بقیه رو مقصر میدونه و تودعواها از اول همه دعواهای از ادل ازدواج رو ردیف میکنه بخدا نمیدونم بعد ۱۲ سال چکار کنم عاصی شدم

اسی رو فقط کسایی میتونن درک کنن که ی دونه گاو نه من شیر تو خونه داشته باشن اونا خودشون میان مهمونی فک میکنی تمومه داره خوب میشه اما گولت میزنه خودش باعث آبرو ریزی میشه 

خیلییییییی قلق اینجور مردا سخته یهو غافلگیرت میکنن همیشه😪خستم توروخدا بهم بگو با این چکارکنم کخ قهراشم طولانیه

خیلی دلم واس شوهرت سوخت 🥲🥲 بیچاره چی میکشه از دست تو و خانوادت 

جم کنین بابا وقتی از چیزی خبر ندارین 

من قشنگ درکش میکنن اینجور مردا از دید بقیه شوهرای جذابین ولی وقتی ب بدی میرسن همه خوبیایی کردن دیگه تف نمیارزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاااانم قشنگ من زیر پست مربوط به مشکل ادرار دختر شش ساله ات مطلبی به تازگی گذاشتم، اون رو بخون و جدی ...

نه عزیزم میفهمم خودمم میدونم واسه دخترمم پیگیرم 

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن
خاااانم قشنگ من زیر پست مربوط به مشکل ادرار دختر شش ساله ات مطلبی به تازگی گذاشتم، اون رو بخون و جدی ...

مشکل ادرار دخترم حل شد الان مشکلش کندن مو هست

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن
مشکل ادرار دخترم حل شد الان مشکلش کندن مو هست

خانومی، هر نوعی ممکنه این مشکل خودش رو نشون بده، مشخص شد برای من با این تعریف شما از دعوا ...مشکل از همسرتون هست که به دختر گلت به ارث رسیده، جدی برو مغز و اعصاب رفتار غیرعادی شوهرت بگو و ریشه ای فکری کن روانپزشک اول بعد مغزو اعصاب

خانوم گل شوهرت مشکل داره و حدس می‌زنم به دخترت رسیده. فقط ناراحت نشو و موضع نگیر من فقط فکر دختر گلت هستم

البته شاید اشتباه کنم ببین بین خودمان مادرشوهر و پدر شوهرت در مجردی رفتار این طور ناعاقلانه از پسرشون دیده بودن، پدر شوهر یا مادرشوهرت چطورن، فکر کن، به گذشته رفتار شوهرت و همه، چون برای درمان دخترت لازمه، روانپزشک برای کمک بهت لازمه ریشه ای بدونه

خانومی، هر نوعی ممکنه این مشکل خودش رو نشون بده، مشخص شد برای من با این تعریف شما از دعوا ...مشکل از ...

خودم میدونم دوروزه شوهرم میاد حرف میزنیم خودش داره میگه الان میگه تو با من حرف نمیزنی سر سنگین میشی بیشتر بهم میریزم حس بدی دارم قبل این جریانا اتفاقایی هم افتاد ک اونا رو هم گفت میگفت اینا همش رو هم جمع شد مثلا موقع عکس انداختن نگفتم بیاد گفت آب بیارم من حواسم پرت شد نبردم جامو جدا کرده بودم شب قبل منم دلگیر بودم ولی این تحمل قهر منو نداره اضطراب جدایی تو کودکی درمان نشه اینجور وابستگی مرض گونه ب وجود میاره 

نداجون مال من و شوهرم رو هم میتونی بگی؟؟؟

خواهرم پستت دید بنظرش خیلی جالب بود برا اونم میگی؟

خودش ۳ خرداد ۶۱

شوهرش ۵ فروردین ۶۷

خواهرم پستت دید بنظرش خیلی جالب بود برا اونم میگی؟ خودش ۳ خرداد ۶۱ شوهرش ۵ فروردین ۶۷

پری جون من ریپ زدی عزیزم

ندا بانو رو ریپ بزن

به من یه چیزایی گفت اینقدر جالب بود کلی خندیدم

وای شوهرمنم دقیقااااااا همینه گاو نه من شیر من احساس میکنم همون نه من شیر دادنشم برا کسب توجهه که ...

والا من از روانشناس پرسیدم، گفت کلا پی قهر مردارو نگیرید

نه قهر کنیدا

عادی باشید

توضیح اضافه ممنوع، خیلی ساده و کوتاه و واضح، بیشتر نه، ناز کشی ممنوع

میگفت هر چی نازه اینجور افرادو بکشین بیشتر ادامه میدن و کم کم غیر قابل تحمل میشن

با ابله بحث نمیکنم

اسی خیلی به خانوادت وابسته ای ، شوهرت از پسرت طرفداری کرد پسرتو هم بود ، می‌تونستی بگی به خواهرم  و شوهرش خودم تذکر میدم عزیزم یا می‌دیدی دلخوره نری مهمونی ، 

وقتی داداشت زدش چیکار کردی ، اصلا اجازه همچین کاری رو نده داداشت حق نداشت اصلا 

خانوادت اصلا احترام نمی‌ذارن به همسرت ، وقتی آدم از خوبی های یک دیوار میسازه با یک بدی کل دیوار و خراب نمیکنه یک آجر و برمیداره ، من جاهایی که شوهرم بد عنق باشه تو جمع واینمیستم به شر ور هاش گوش بدم میبرمش یک گوشه میگم اگر ناراحتی همین الان بریم ولی آبروی خودتو و منو نبر ، شوهرت این بهانش بوده بنظرم دلش از جای دیگه پر بوده شاید همون اول تو حق بهش می‌دادی و میگفتی خودم خواهرم و دعوا میکنم تو خودتو خراب نکن آروم میشد ولی عجیبه بازم

بطور کلی؛ شوهرت ذاتا مرد ساده و بی عقلی هست،یک پسر بچه پنج ساله رو فرض کن که راحت تر باشی،چون در غی ...

خواهرم پستت دید بنظرش خیلی جالب بود برا اونم میگی؟

خودش ۳ خرداد ۶۱

شوهرش ۵ فروردین ۶۷

خواهرم پستت دید بنظرش خیلی جالب بود برا اونم میگی؟ خودش ۳ خرداد ۶۱ شوهرش ۵ فروردین ۶۷

خواهرت دخدری هست که زیرک و زرنگه اما بدون سیاست هست و اونقدرام عاقل نیست،میتونه گاهی سخت گیریهایی داشته باشه که به واسطه ی اونها خودش و دیگرانو آزار بده، از لحاظ روحی هم ضعیف و آسیب پذیره،ذاتا ساده هست و میتونه زود باور و یا ظاهر بین باشه ...

شوهرش مردی هست که میشه گفت عاقل و با سیاسته،قدرت اینو داره که بقیه رو مجاب کنه و در کل شخصیت و روح قدرتمندی داره ، خواهرت رو دوست داره اما اینطور نیست که این دوست داشتن همیشه باعث بشه همه چیو تحمل کنه یا سکوت کنه! خواهرت هم بهش علاقه داره و نسبت بهش یک جور اعتماد داره و حالتی که مثلا میتونه بهش تکیه کنه و اون هم مرد مهربان خونواده دوست و قابلی هست،البته صفات منفی هم داره چون هیچ انسانی کامل نیست 😘

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot