2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این لباس

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 56 پست
منم همین کارارو کردم تا حدیم خوب شده بود شانس منه بعد این همه مدت الان تو مراسم باید جنی شه

عزیزم میشناسیش که نباید میرفتی تو باغ

احتمال اینو میدادی هنوز اروم نشده و یادش نرفته و زوده و ممکنه ترکشش بقیه رو بگیره

اینجوری شد تا خوب نشده و چند روز و یه مدت حتی نگذشته نرو سمت خانواده خودت

یا تنها برو

بقیه هم یکم سرسنگین بشن ،شوهرت خودشو جمع میکنه

میفهمه زیادی بچه بازی در آورده همه خسته شدن

پدره خودم سره همین رفتار شوهرم بگم  حدود دو سال خونمون نیومد و سرد شد باهاش

شوهرم فهمید به قول معروف کسی حوصله لوس بازی و نازکشی زیادشو نداره و هر مسجدی جای گوزی..دن نیست!

با ابله بحث نمیکنم

پری جان منم اون تاپیک کلی برات نوشتم اخر سر اومدم پست کنم دیدم قفله 

منم کوردم 

اخلاق همسرم کپ همسرته 

یعنی جوری قربون صدقه میره جوری بهم احترام میزاره که همه انگشت به دهن میمونن بسیار بسیار شوخ طبع خونواده دوست از هیچکاری برامون دریغ نمیکنه همیشه بهترینو برای منو بچه هاش میخواد به شدت ازادم گذاشته 

ولی

ولی 

امان از  وقتی که باب میلش یه چی نباشه امان از وقتی که باهاش سر سنکین باشم از یه دونه کلمه میتونه کوه بسازه ساعتها میشینه درموردش حرف میزنه با اینکه همون اول برای اینکه کش نیاد میگم حق با توعه تو درست میگی ولی انقد ادامه میده تا خود صبح کشش میده حتی شده چند روز یه بحث رو تکرار میکنه 

به شدت دنبال جلب توجه هست دوست داره همیشه مرکز توجه باشه 

من کاملا حرفاتو درک کردم میفهمتت به شوهرتم فعلا رو نده بزار یکبار برای همیشه تمومش کنه مسخره بازی هاشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پری جان منم اون تاپیک کلی برات نوشتم اخر سر اومدم پست کنم دیدم قفله  منم کوردم  اخلاق ...

آخ قربون دهنت😔

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن
اگر دوست داشتی رابطه ت رو با توجه به ماه و روز تولد بررسی میکنم،خواستی خصوصی پیام بده 😘

شوهرم ۲۹ خرداد من ۴ شهریور

اون ۶۸ من ۷۱

همیشه اون بیشعوری باش که همه مواظبن براش سو تفاهم پیش نیاد نه اون مهربونی که همه دلشو میشکنن
شوهرم ۲۹ خرداد من ۴ شهریور اون ۶۸ من ۷۱

بطور کلی؛

شوهرت ذاتا مرد ساده و بی عقلی هست،یک پسر بچه پنج ساله رو فرض کن که راحت تر باشی،چون در غیر اینصورت با بقیه مردها مقایسه ش میکنی و توقعاتت هم غیر معقولانه میشه، میتونه فراموشکار و ترسو باشه، نسبتا باهوشه و گاهی افکار منفی میان سراغش که باعث میشه عین خوره اذیتش کنن،دچار نوعی بی ثباتی هیجانی و احساسی هست.

تو هم زن صبور و تقرررریبا عاقلی هستی اما ممکنه اطرافیانت رو تحت فشار بذاری با نظرات ، شکایات ، توقعات و در کل جهان بینیت ،تو ممکنه کینه هارو درون خودت نگه داری،بر عکس شوهرت تو اونقدا ساده نیستی و حتی خطر این که مغرور یا ریا کار بشی روحت رو تهدید میکنه،آدمی هستی که وجدانت گه گاه بهت تلنگر میزنه،از لحاظ بدنی یا جسمی ممکنه قوی باشی اما روحت آسیب پذیره.

درباره ی احساسی که توی این رابطه هست باید گفت که علاقه ی تو نسب به شوهرت بیشتر از علاقه ی اون نسبت به توعه،اما نمیشه گفت که توی رابطه ی احساسی یک طرفه هستید و این کشش از سمت هر دوتون،حالا کما بیش، وجود داره.

سعی کن حرف و مشکل و درد و دلت رو پیش هیچکس بازگو نکنی،این حس منفی شوهرت نسبت به تورو تشدید میکنه،اینو تمرین کن که خالص باشی و اینو بدون که تو این رابطه مسئولیت تو بیش از شوهرت خست چون خداوند بهت عقل بیشتری داده.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
بخدا نه من دوس دارم رابطه زیادو نه خانوادم شاید ماهی یبار یا دو بار جمع شیم ولی شوهرم عشق دور همیه خ ...

اول اینکه وقتی گله می‌کنه بگو آره عزیزم حق با تویه فلانی منظور بدی نداشته ولی نباید می‌گفت من بهش گله میکنم بعدم بحث عوض میکردی .. مهمانی باغ رو هم خودت کنسل میکردی میگفتی خسته هستم و ... ی مدت می‌گذشت شوهرت آروم میشد بعد رفت و آمد می‌کردید .. تو ماشین هم می‌تونستی دهن ب دهنش نذاری سکوت کنی خودش خجالت زده و پشیمون میشد .. شوهرت مرد خوبیه اینجور ک خودت میگی فقط وقتی از چیزی ناراحته یکم طرفش بگیری آروم میشه و خرابکاری نمیکنه ... خودتم تو جریان خیلی مقصر بودی . پیش دیگران میگی شوهرم سوخته از .. و یا غرغر می‌کنه و ... کار درستی نیست احترامش نگهدار کوچیکش نکن تو خانواده آت . 

بطور کلی؛ شوهرت ذاتا مرد ساده و بی عقلی هست،یک پسر بچه پنج ساله رو فرض کن که راحت تر باشی،چون در غی ...

بقرآن انگار از بچگی خودت مارو بزرگ کردی خیلی ممنون عزیزم من خیلی سعی کردم اوضاع رو آروم کنم خیلی همه این کارایی ک خانما گفتن و کردم بخدا اما ...

اسی خانم بیا خبری بده.  آشتی کردید؟؟  

فعلا ک داره التماس میکنه حتی تو آشتی کردنم پیله میکنه میگم برو دو روز تنها باشم میگه ده دقیقه بدون تو میمیرم میگم تو ک انقدر میگی دوسم داری چرا اونقد التماست کردم تموم نکردی میگه خر شدم😐

اسی ر. یدی به هیکل شوهرت وا بده دیگه اه. بخدا اگر خواهرم بودی میدونستم چیکارت کنم. حرصمو در إوردی از دیروز تاحالااااااااا

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

عزیزم تاپیک قبلت‌رو دیدم بسته بود گفتم اینجا بهت بگم شاید بخاطر این خوبی هاش مسائل کوچیک رو خیلی بزرگ‌میکنه از ی چیزی‌ناراحت میشه و ب رو نمیاره و تو خودش میریزه یهو سر ی مسئله ی کوچک نمیتونه کنترل کنه اون همه غم رو یهو میزنه بیرون درواقع دعوای ایشون سر اون مسئله کوچیک نبوده سر چیز هایی بوده ک داخل مدتی ک دعوا نکردید داخل همسرتون جمع شده و یه جا خالی شده 

#انسانیت