2777
2789

دوساله عروسی کردیم آوایل چیزای تو گوشیش دیدم گفتم مال گذشته چون تو لیست مسدودی هاش بود پیام هاش دلی قانعم کرد که اونا مال قیله نمیدونم دست به سرم کرد یجوری ولی دوسه روز پیشم یجزای دیدم چندتا شماره مسدودی که گرفتمش مال یه خانم بود نتونستم چیزی بگم ولی تحمل نیاورم بخاطر کارش چند وقت یبار نمیتونه بیاد گفتم تو گوشی بهتر میتونم حرفمو بزنم بیان پیام دادم آنلاین شد سین نکرد ولی میدونم دیدو جواب نداد

بغض گلمون گرفته فکر میکنم اشتباه کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا که فقط از طریق اون بود که میگفتجوابمو بده چرا مسدودم کردی و چیزای این جوری 

خوب گفتی اگر انسانیت داشته باشه خودشو جمع میکنه و حیا میکنه

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر