2777
2789

سلام  من امروز از ظهر به دخترم شیر ندادم راهکارتون و تجربه تون برای این که این دوره زودتر سپری بشه و خودمو و بچه اذیت نشیم چیه هنوز هیچی نشده سینم یکم درد کرفته 

پیشاپیش از شما ها مه تجربه تون به اشتراک میزارید ممنونم

شب دوم تو خواب ب بچه شیر بده هم سینه ات سبک میشه و هم بچه متوجه نمیشه

من کلی درد کشیدم بعد تجربه ها رو خوندم چند نفر اینو گفته بودن امتحان کردم اذیت نشدم سینه ام شل شد و دیگه هم پر نشد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا لباس باز نپوش حتی بازوهات باز نباشه و ارتباط با پوست یاد سینه میندازه 

مدل شیر دادن کنارش نشین اصلا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شب دوم تو خواب ب بچه شیر بده هم سینه ات سبک میشه و هم بچه متوجه نمیشه من کلی درد کشیدم بعد تجربه ها ...

پس امشب که خوابه ندم  بزارم فردا شب تو خواب بدم از عوارض شیردهی  افتادگی سینه  خدا کنه برای من نشه

تو خواب بده بخوره خودت هم اذیت نشی . قصد صد در صد گرفتن داری ماساژ با آب سرد  و کمپرس سرد و یخ  شی. رو کم میکنه اذیت نمیشی . بچه رو با چیزی بگیر که از طعم شیر بدش بیاد و کلا خودش سراغش نیاد من اولی ر. با زنجبیل و دومی رو با رب انار گرفتم  از طعم اینا بدشون میومد  یکبار مزه کردن دیگه اصلا خودش نیومد 

پس امشب که خوابه ندم  بزارم فردا شب تو خواب بدم از عوارض شیردهی  افتادگی سینه  خدا کن ...

اگه خیلی اذیتی امشب آروم بزار کنار دهنش خالی کنه دوتاش هم

اما اگه زیاد اذیت نیستی نده اصلا. فردا شب حتما بیشتر اذیت میشی بده

خوراکی هایی که دوست داره این چند روزه داشته باش سرگرم شه کمتر بهانه گیری کنه . سیر نگهش دار .

ممنونم عزیزم امروز صبر زرد زدم  نخورد بچه ولی الان تو خواب بهش بدم اشکالی داره یا کلا دیگه ندم چون قصدم صد در صد که از شیر بگیرمش

ممنونم عزیزم امروز صبر زرد زدم  نخورد بچه ولی الان تو خواب بهش بدم اشکالی داره یا کلا دیگه ندم ...

اگه شیرت زیاده تو خواب بده بخوره خودت راحت شی فردا چند بار با آب سرد بشور و کمپرس کن شیرت کم شه . چیزای شیرازی هم چند روزی زیاد نخور . چند سالشه؟