2777
2789

چون این رابطه ها اگه به طرف علاقه پیدا کنی و عاشق شی بهش نرسی همش آسیب میبینی.

اگه ترکت کنه اسیبه...اگه جایگزینت کنه اسیبه...اگه خیانت کنه اسیبه....اگه بهت بی محلی کنه اسیبه....اگه دروغ بگه...اگه باهات درست رفتار نکنه اسیبه و ادم همش درگیره!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این آسیب ها رو از همسر عقدیتم میتونی بخوری مهم اینه بتونی احساساتت رو کنترل کنی و انتخاب درست داشته باشی

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

تاپیکتو قفل میکنی که نتونم جوابتو بدم و نسوزی تو اگه همچین امکاناتی داری که اراده کنی پسرا برات صف بکشن همون شوهرتو به صف میکردی  با یه بچه طلاق نمیگرفتی که بعدش بیفتی دنبال پسر مجرد و ازش درخواست رابطه کنی و زندگیشو به لجن بکشی چقدر شماها لجنید که بچه ی مردمو از راه به در میکنید و آیندشونو خراب میکنید.

معلوم نیست الان ایدزی چیزی هم گرفتی بدبختای ساده رو میخوای بدخت تر کنی

حالا یه بچه داری طلاق گرفتی فیلت یاد هندستون کرده.فاز عشق و عاشقی برداشتی.

برو فکر کن ببین کجای زندگیت اشتباه کردی که به این وضع افتادی

البته درسته به من ربطی نداره زندگیتو از اینم لجن تر کن من دلم به حال اون جوون که مغزشو شستشو دادی و خانوادش میسوزه.