2777
2789
عنوان

مادرشوهرمو چیکار کنم😫

218 بازدید | 22 پست

بچهااااا از وقتی ۹هفته بودم همجا جار زد که من حاملم در حالی که ازش خواهش کرده بودم گفتم من جفتم پایینه لطفا هنوز به کسی چیزی نگو احتمال خدای نکرده سقط هست اما همون روز به همه عالم و آدم گفته بود حالا این به کنار الان که جنسیتش معلوم شده به همه برعکسش رو میگه بچه من گفتن پسره سونو

مادرشوهرم به همه میگه دختره مثلا دوست و آشنا وقتی میبینن منو میگن مبارکه دخترت انشالله صحیح سالم بیاد بعد من شاخ درمیارم که کی گفته فلان میگن مادرشوهرت حالا چیکار کنم به نظرتون ینی چی این کارش اصلا چقد داره با کاراش منو از خودش زده میکنه تو این مدت که حامله بودم یکبار هم نشده بیاد بهم سر بزنه یا بیاد خونه مون بشینه کمکی چیزی نمیخاما یا یه شامی ناهاری دعوت کنه ازش متنفرم😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرت ازون پسر پرستاست مثلا میخواد چشمت نزنن میگه دختره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ چقدر کاراش رو مخه

خیلی خیلیییی ی جاریم که بچه اولش دختر شد ابرو‌و واسش نزاشت انقد کنایه زد انگار دختر اوردن رو کلا بچه حساب نمیکنه

خیلی خیلیییی ی جاریم که بچه اولش دختر شد ابرو‌و واسش نزاشت انقد کنایه زد انگار دختر اوردن رو کلا بچه ...

آخی عزیزم

جنسیت دست مردِ نه زن

تو هم هرجا نشستی پرسیدن بگو پسره جلوش خودش😂

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
ولی بعدکه بسلامتی به دنیابیادریده میشه توهیکلش همه به چشم یه دروغگوعقده ای نگاش میکنن

نه که فکر میکنی حرفی نداره برای گفتن اون موقع میخاد بگه اره سونوگرافی اشتباه گفته بوده اولش

آخی عزیزم جنسیت دست مردِ نه زن تو هم هرجا نشستی پرسیدن بگو پسره جلوش خودش😂

خدا بهم رحم کرد پسر شد خدا میدونه من چقد ناراحت میشم به این حرفا و کنایه ها دلش برام سوخته که اولی رو پسر میده بهم تا دهنشون بسته باشه وگرنه من خودم عاشق دخترم