2777
2789

من عاشق مستقل شدن بودم کلی رویا تو سرم داشتم 

من بابام وضع مالیش خوب نبود و هیچوقت حامی من نبود

این وضع مالی اذیتم میکرد مخصوصا اینکه ۱۸ سالم شده بود و چیزایی که دوست داشتمو هیچوقت نمیتونستم بخرم

تا اینکه سال کنکورم آنلاین شاپ زدم و مستقل شدنو به درس خوندن ترجیح دادم  

الان درآمد آن چنانی ندارم ولی خب در حد ۵۰۰ تومن تا یه تومن ماهیانه راضی ام از هیچی بهتره

حالا من ی پشت کنکوری ام همه ی دوستام رفتن دانشگاه و خوابگاه و تجربه های جدید 

الان من طوری شدم که خانوادم سر چیزای کوچیک باهام حسابو کتاب می‌کنن چیزی می‌خرن برام پولشو باید بهشون برگردونم چون قبول کردن مستقل شدم 

من موندم با حسرت درس خوندن و دانشگاه رفتن ، ولی دیگه حس کنکور و درس نیست😄

هر روز با مشتری سرو کله زدن سخته اینکه بخوای بری اداره پست اونجا سرو کله بزنی با بقیه واقعا سخته 

من عاشق مستقل شدن بودم ولی واقعا دارم اذیت میشم🙂

حسرت مونده به دلم عادی زندگی کنم 

دانشگاه برم ی بارم که شده با دوستام کافه برم با دانشگاه برم اردو و بدون فکر کردن به پول و کار

دخترا تروخدااا اول درستون بخونید بعد که وارد دانشگاه شدید کنکور بدید 

تروخدا گول اینایی که پکیج میفروشن تو اینستارو نخورید همه دارن شعار میدن دختر مستقل شو فلان بچه ها گولشونو نخورید

ای بابا 🙂

درست بخون 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اول یه رشته خوب تو دانشگاه می‌رفتید بعد آنلاین شاپ میزدین

الانم دیر نشده.... میتونید یه سال غیر فعالش کنید و درس بخونید

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

عزیزم تو گول این پکیج فروشای اینستاگرامی رو خوردی چون فقط کسانی پول خوب در میارن که دوره میفروشن

برای داشتن انلاین شاپی که درامد خوب بده باید کلیییی سرمایه داشته باشی ، از صفر و این چرت و پرتا نمیشه

الانم بشین یه سال واسه کنکور بخون رشته ی خوب قبول شی

🏃🏻‍♀️

با بی پولی چه کنم

تا الان هرچقدر جم کردید کنار بذارید برای کلاس و کتاب

و به خانواده بگید این یکسال منو ساپورت کنید از هر لحاظ

شما وظیفتون هست شرایطی رو برای من فراهم کنید که بتونم خواسته هامو برآورده کنم

درس خوندن هزینه انچنانی نداره که شما آنقدر حرص پول رو می‌خورید 

من خودم دانشجو ام ولی مرخصی گرفتم بابت کنکور 

زمان خوابگاه خانواده نهایت 2 تومن برام میزد 

و الان ک خونم شااااید گاهی 50 هزار تومن اونم هزینه اینترنت

یخورده از آرزوها و خواسته هاتون بزنید... شما هم خدا رو میخاید هم خرما رو

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.