2777
2789
نه واقعا ،از مراکز مشاوره تحقیق کنید به دکتر خوب پیدا کنید اگه ببرید پیش روانپزشک قرص میده ولی روانش ...

دقیقا چون زنداداشمون میره روانپزشک قرص مصرف میکنه...

خدایا یعنی میشه که حاجتمو بدی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون یعنی به طور غیر مستقیم با یه آدم مثل خودش مقایسه اش کنیم؟

ببینید شما به عنوان درد  دل میگید مثل خواهر یکی از دوستاتتون فلان مشکلی داره و دکتر گفته باید بره پیش مشاور و نمیره. منتها برخی نشانه های این خانوم فرضی را که ذکر میکنید شبیه مشکلات این خانوم باشه و برخیش هم فرق بکنه که شک نکنه. لااقلش اینه که یک مقدار تو فکر بره در مورد رفتارهای خودش

کدوم اخلاق شخصیتش بیشتر غیر عادیه؟!

ببین همه اینهابه تنهایی ایرادی نداره

اماچون همش باهم، وبه صورت افراطی این که نگران کننده است

مورداول بیشتر، میدونی چرا، یک وقت به مرورتبدیل به اسکیزوفرنی و...نشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
چطوری میشه بهش کمک کرد؟ اصلا چطوری خودشو نجات بده...

باید خودش رو بشناسه و بفهمه علت اصلی مشکلاتی که داره توی وجود خودشونه‌ و مثلا درباره این اختلال خیالپردازی ناسازگار مطالعه کنه 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
امکان داره بهش قرص تجویز بشه؟ چون اصلا زیر بار قرص خوردن نمیره

توی مراحل بعدی و صحبت درباره مشکلات روحی و حل اونها در جلسات که مشاور تشخیص بده  ممکنه از روانپزشک بخوان برای ایشون دارو تجویز کنن

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
خیلیا تنهان اما اصلا درگیر این مشکلات روحی وروانی نیستن

سالیان سال تنهایی منطورمه

نه ۳سال ۵ سال تتهایی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.