2777
2789
خیالپرداری ناسازگار جزو کدوم دسته از اختلالات روانی میشه ببخشید ؟؟

این موضوع بیماری روانی نیست یه اختلال توی بیش از حد خیالپردازی کردنه و معمولا این رو با اسکیزوفرنی اشتباه میگیرن 

اما خیالپردازی ناسازگار فرقش با اسکیزوفرنی اینه که توهم نیست و اون شخص کاملا تفاوت واقعیت و خیال رو میدونه ولی نمیتونه تخیل و افکار خودش رو کنترل کنه و از زمان کودکی به رویا پناه برده تا استرس و فشار روانی محیط کمتر اذیتش کنه و معتاد شده به خیال و رویا 

متاسفانه عواقب خیلی بدی هم به دنبال داره

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
میدونم،اصلا اقدام نمیکنه فرض کنید این خانوم یکی از اعضای خانواده تون باشه ،چطوری مجابش میکردید برا ...

باید برخی نشانه های خودشو در مورد یک آدم دیگه  بهش بگید و ازش نظر بخواید چه جوری مجابش کنیم  که بره پیش مشاور   چون با مشاور صحبت کردیم گفته نیاز به مراجعه به مشاور داره که لااقل به فکر فرو بره شاید راضی بشه.البته نه همه خصوصیاتش که شک نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسایی که اختلال اضطراب دارن از دوران کودکی پدر یا مادری داشتن که همیشه احساس گناه میداده بهشون،کلا ت ...

الان این کودک بزرگ شده....چطور میشه درمانش کرد

فکر اینکه اینطور ادامه بده برام فاجعه اس

خدایا یعنی میشه که حاجتمو بدی...
من وسواس فکری دارم  فکر زیاد میکنم مخصوصا به گذشته  استرس و اضطراب شدید دارم  و اف ...

امیدوارم سلامت روحی وروانت همیشه آسوده خاطر باشه

شما هم فکرای منفی زیادی میکنید؟

میشه بیشتر توضیح بدید شاید بتونم با رفتارم کمکش کنم

اینکه گفتین اهنگ گوش میده موقع خیالبافی در اصل اون اهنگ براش مثل یه محرکه که کمک میکنه راحت‌تر بره توی خیال 

این خیالات بعد سالها ممکنه باعث مشکلات روحی و روانی بشه

من شبا تا صبح خواب ندارم ومدام درحال فکر ونشخوار ذهنی ام درطول شبانه روز شاید ۳ ۴ ساعت بخوابم اونم خ ...

وای دقیقا مثل ایشون هستید

منتها ایشون صبح وظهر رو نمیبینه...همش خوابه

این موضوع بیماری روانی نیست یه اختلال توی بیش از حد خیالپردازی کردنه و معمولا این رو با اسکیزوفرنی ا ...

بسیار متشکرم

کاملا درست گفتید..

پس ضروریه که به مشاور یا روانپزشک مراجعه کنن؟!

چه عواقبی داره این خیال پردازی ناسازگار؟

وای دقیقا مثل ایشون هستید منتها ایشون صبح وظهر رو نمیبینه...همش خوابه

اینی که میگی همسرته...ببین من اینچیزارو اصلا خانوادم وکسایی که باهام زندگی میکنن نمیفهمن من پیش بقیه اینطوری نیستم خودم رو شاد نشون میدم حتی همسرم از رنج های من خبرنداره زیاد..طوری که مثلا برفرض  اگررر روزی خود...کشی کنم میگن عه اینکه چیزیش نبود اینکه حالش خوب بود 

الان این کودک بزرگ شده....چطور میشه درمانش کرد فکر اینکه اینطور ادامه بده برام فاجعه اس

حتما باید تراپی بشه ،بره پیش مشاور و روانشناس ،البته روانشناس ،چون موضوع اختلال هست ،تحت درمان قرار بگیره خودش همه چیو میگه البته کلا تو تراپی روانشاناسا میگن کسی که خودش قبول کنه مشکل داره و بخواد درمان بشه انکار پنجاه درصد راه رفته ،ولی متاسفانه بیشتر. آدما متوجه نمبشن مشکلات خودشونو

بسیار متشکرم کاملا درست گفتید.. پس ضروریه که به مشاور یا روانپزشک مراجعه کنن؟! چه عواقبی داره این ...

بله حتما مراجعه کنن به مشاور و ریشه شروع این خیالات شناسایی و درمان بشه 

این چیزایی که دربارشون گفتین خیلی هاش عواقب همینه

باید برخی نشانه های خودشو در مورد یک آدم دیگه  بهش بگید و ازش نظر بخواید چه جوری مجابش کنیم &nb ...

ممنون

یعنی به طور غیر مستقیم با یه آدم مثل خودش مقایسه اش کنیم؟

حتما؟! اما ایشون اصلا خودشونو بیمار نمیدونن... چطور متقاعدش کنیم؟

اسی خودتی؟

والا ۹۹درصد ادما همین ویژگی های شما رو دارن ، طبیعیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

از نظر علم روانشناسی خیال پردازی کار خوبیه اما حد و حدود داره و بعضی افراد به جای زندگی تو دنیای واقعی تو خیالات زندگی میکنن که این کاملا به شخص لطمه روحی میزنه چون مجبوره که از اون دنیا بیرون بیاد گاهی و مقایسه اون دوتا دنیا باعث لطمه میشه....اختلال خواب در وهله اول سلامت روح و در وهله دوم سلامت جسم رو به خطر میندازه و باید اول با تمرین خواب سالم حل نشد با دارو کنترل شه....از نظر فکر به گذشته هم فردی که مدام به گذشته فکر میکنه و واسه آینده تایمی نداره دچار نشخوار ذهنی و اگه قطعی درمان نشه دچار مشکلات جدی در زندگی میشه...از نظر احساس عذاب وجدان هم که فردی که مدام خودشو مقصر میدونه و مقصر جلوه میده اولا دچار افسردگی میشه دوما واسه حل اون عذاب وجدان مجبوره کاری کنه که رفع بشه و درصورت رفع نشدن بدتر از قبل اون حس بهش القا میشه...امیدوارم به دردت خورده باشه

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست