2777
2789
خیلی ممنون خیلی منفیم و کلا برا همین چیزای منفیو و آدمای منفیو جذب میکنم

لطفا اگر اطمینان دارید که روان روحیتون پریشونه،حتما به مشاوره رفتن اقدام کنید

حداقل شما خودتو میشناسی وقبول داری

خدایا یعنی میشه که حاجتمو بدی...
بسیار متشکرم کاملا درست گفتید.. پس ضروریه که به مشاور یا روانپزشک مراجعه کنن؟! چه عواقبی داره این ...

بنظرم همه مشکلات ک گفتی از تنهایی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه گفتین اهنگ گوش میده موقع خیالبافی در اصل اون اهنگ براش مثل یه محرکه که کمک میکنه راحت‌تر بره ت ...

الان واقعا مطمئن شدم که ایشون بیمار هستند😔

چون تو تعاون اجتماعی سخت مشکل دارن...واین نوشته مصداق ایشون بود

لطفا اگر اطمینان دارید که روان روحیتون پریشونه،حتما به مشاوره رفتن اقدام کنید حداقل شما خودتو میشنا ...

من هم روانپزشک دارم هم روانشناس 

ولی می‌دونی مسیله چیه 

ترکیب وسواس فکری افسردگی و کمالگرایی رو همه میگن خیلی سخت درمان میشه و واقعا جون میخواد جنگیدن باهاش که من بعد ۱۸ سال رنج ندارم اون جون رو 

اینکه گفتین اهنگ گوش میده موقع خیالبافی در اصل اون اهنگ براش مثل یه محرکه که کمک میکنه راحت‌تر بره ت ...

چطوری میشه بهش کمک کرد؟

اصلا چطوری خودشو نجات بده...

اینی که میگی همسرته...ببین من اینچیزارو اصلا خانوادم وکسایی که باهام زندگی میکنن نمیفهمن من پیش بقیه ...

نه جانم

اعضای خانواده ان...

ولی روحیات ایشون کاملاااا برا همه مشخصه،منتها تا الان برا کسی خیلی مهم نبوده...

شاید بخاطر عدم ناآگاهیمون..

حتما باید تراپی بشه ،بره پیش مشاور و روانشناس ،البته روانشناس ،چون موضوع اختلال هست ،تحت درمان قرار ...

تو اهواز دکتر خوب سراغ دارید؟

ممکنه بهش قرص بدن؟

بله حتما مراجعه کنن به مشاور و ریشه شروع این خیالات شناسایی و درمان بشه  این چیزایی که دربارشو ...

امکان داره بهش قرص تجویز بشه؟

چون اصلا زیر بار قرص خوردن نمیره

به جز مشاوره....خودش واطرافیان چطور کمک کنن؟

وقتی شروع میکنه به رویا پردازی یه یه بهونه دورش کنین ازش وقتی میخواد بره طرف این کار یه سرگرمی بهش بدید بهش یه هدف بدید واسه زندگی مثلا ترغیبش کنید یه کلاس بره اگه به سنش میخوره یا ترغیب کنید مثلا یه زبان یادبگیره اینجوری یه هدف بهش میدید که از اون رویا ها دورشه بازی ذهنی خیلی میتونه تاثیر بزاره مثلا راجب چیزی که میخواد رویا پردازی کنه سوال کنید مثلا من رویا پردازی میکنم تو ازم میپرسی راجب چیه حتی اگه من نخوام جواب بدم آروم آروم با سوالاتی که میتونه به جواب دادن نزدیکت کنه جلو میای و من موضوع خیال پردازی خودمو میگم بهت و تو میگی آره رویای خوبیه حالا تو نظرت راجب این موضوع چیه ....تو خیلی ریز منو از رویای خودم دور کردی در وهله اول...وقتی من نظرم رو گفتم هم موافق باش هم مخالف که من دوگانه شه حسم و بعد یه چیز دیگه بگو راجب یه چیز دیگه کلا خارج از رویا و تو عالم حقیقت....این تمرین ذهنی واسه دور کردن کلا تفکرات.چه رویا چه هر فکر آزار دهنده ای

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست
اسی خودتی؟ والا ۹۹درصد ادما همین ویژگی های شما رو دارن ، طبیعیه

اصلا طبیعی نیس که اینقدر خیال پردازی کنه آدم!

من تو فامیل ودوستام ندیدم همچین موردی..اینکه روزی دو،سه ساعت بره تو اتاق و دور بزنه...این کجاش طبیعیه؟

ینی ۹۹ درصد جامعه اینطورن؟!!!