2777
2789

تو سن ۳۰ سالگی فهمیدم عشق در یک نگاه و چیزی به اسم عشق اول وجود نداره اون فقط یه تجربه اس و آدما ظرفیت این رو دارن که باز هم عاشق بشن پس اینکه یک نفر تا آخر عمر درگیر چیزی به اسم عشق اول هست بخاطر اینه که نتونسته یا تلاش نکرده باهاش کنار بیاد و به زندگی ادامه بده چیزی غیر این نیست به نظرم  و اینکه معنی عشق واقعی رو فهمیدم اون چیزی که ما میگیم عشق اون جذب اولیه واسه رفتن تو یک رابطه اس یکی به شدت جذب میشه که با عشق اشتباه گرفته میشه یکی هم جذب معمولی میشه به طور کلی ما تو نگاه اول که معمولا لازمه رابطه گرفتن هست

((( البته بعضیا استثنا هستن چون ظاهر زیاد براشون مهم نیست واسه همین دیدشون کلی هست و از همون اول ظاهر زیاد به چشمشون نمیاد ولی بدشون هم نمیاد و اگه بخوان شروع میکنن به ارتباط گرفتن)))

ما در واقع جذب میشیم خوشمون میاد عشق واقعی تو گذر زمان به وجود میاد با شناخت طرفین واسه همینه که خیلی از رابطه هایی که اولش پرشور بود بعد چندوقت سرد میشه و از هیجان میفته چون فکر میکردیم عاشق هستیم قدرت تشخیص نداشتیم بنا به دلایل مختلف خیلی زود وا دادیم کارایی که نباید میکردیم رو سریع انجام دادیم یعنی اسیر هیجان شدیم که اکثرا تو سنای پایین اتفاق میفته

عاقلانه = خوشبختی

🤍💕🫂

🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ قشنگ گفتی ولی عشق اول برا این خاصه چون اولین باره تجربه میکنی بعدها عادی میشه

از ته دل گفتم چون خودم تجربش کردم ببین عشق اول فقط یه تجربه اس فقط کافیه تو بخوای تا ازین حالت خاص بودن که نمیزارع وارد رابطه های بعدیت بشی یا وقتی وارد رابطه شدی باز به اون فکر کنی در بیاد فقط باید بخوای و قبول کنی که انسان ظرفیت این رو داره که باز هم عاشق بشه و البته وقتی سن بره بالا یا از نظر عقلی پخته بشه به راحتی عاشق نمیشه و اسیر هیجانات زودگذر نیست عشق واقعی بعد از گذر چند مرحله به وجود میاد که شناخت و اعتماد گزینه اصلی هستن

اینم بگم تا زمانی که قبول نکردید که پرونده رابطه تموم شده قبلی رو ببندید نباید وارد رابطه بعدی بشید چون به دیگران ظلم میکنید و به اندازه ای که لازمه وقت و انرژی برای طرف مقابل نمیزارید و همین باعث میشه که یکهو یه عاشق واقعی رو از دست بدین و پشیمونیش بعدا برای خودتونه عشق واقعی راحت به دست نمیاد مخصوصا تو این دوره که کلک بازی و سواستفاده از دیگران به اوج خودش رسیده

🤍
ولی من عشق در یک نگاهو تجربه کردم خیلیم قشنگ بود 

من اینا رو با تجربه گفتم و به جرئت میگم این عشق نیست این یه احساس عادی و طبیعی نسبت به جنس مخالفه و تا زمانی که شناخت از طرفین پیدا نکردیم نمیشه بهش گفت این عشق واقعیه چون اکثر این جور رابطه ها از هم می‌پاشه چرا ؟ چون بعدا میفهمی مناسب همدیگه نبودین یا طرف آدم فریبکاری بوده

عشق بعد از شناخت حداقل ۹۰ درصد می‌تونه یه رابطه موفق بده بیرون شناخت نسبت به همدیگه شناخت نسبت به مرد به زن شناخت نسبت به هر چیزی که به رابطه مربوطه شناخت نسبت به تشکیل زندگی شناخت نسبت به خودمون که اول از هر شناختی هست 

🤍
من اینا رو با تجربه گفتم و به جرئت میگم این عشق نیست این یه احساس عادی و طبیعی نسبت به جنس مخالفه و ...

من بهش رسیدم ۱۰ ساله کنارشم به جرئت میتونم بگم هرروز عاشق تر از دیروزم. اون قدر عاشقشم که با خطایی که مرتکب شد بازم نتونستم ترکش کنم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

چی باعث شد تو یه نگاه فکر کنی عاشق شدی چی داشت اون ادم ؟ 

کم سن و سال نبودم ۲۱ سالم بود اولین بار که دیدمش تو همون نگاه اول دلم خواست تا آخر عمرم کنارم باشه. ظاهرش خوبه من حتی اسمشم نمیدونستم ولی حس فوق العاده ایی بهم داد اون قدر که تا صبح خوابم نبرد. اینم بگم قبلش هیچ کس به چشمم نیومده بود

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...