الان ی تاپیک بودم میگه خواهرم ک عروس بود گفته بود کسی با بچه اومد راه ندید
چرا انقدر بی احترامی واقعا؟؟؟
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای اصلا. من که همیشه خون به دلم میکنه، فقط عر میزنه
بستگی ب بچه ام داره دیگه من خودم ب اختیار خودم باشه ممکنه نبرم اما اون مدلی نمیپسندم
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
همینجوریشم عروسی نمیرم چه برسه ب اینکه به بچمم بخواد توهین بشه
غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
چقدر وقتیبزرگ شدم خودمو تو فیلم عروسی یکی دیگه میدیدم خنده م میگرفت از کارای خودمون فیلمای عروسی قبلا پر از خاطره بود و دیدنش فان الان سلیقه ها عوض شده دیگه
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
من میرم گرچه خب عروسی به بچه ها خیلی خوش میگذره ولی اونا ماشالله جا برا خوشی زیاد دارن ما بزرگا برامون کم پیش میاد با خیال راحت یه مهمونی بریم.مت هر وقت بتونم پسرم و میزارم پیش مادرم با همسرم دو تایی میریم سبنما و بازار واقعا میچسبه
نمیرم چون وقتی کسی برای بچم ارزش قائل نیس برامنم هیچ ارزشی نداره
درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدمهای سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بیمعرفت،دورو، پرحاشیه و ...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت نذارید تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید آدم دورو مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن منم دعا کنید برسم به پیمان
چراتازگیا یه موج راه تفتاد کل فضا مجازی ک با بچه نیایید عروسی؟ مگه شاهزاده اید. خودتون بچه بودید اژ ...
بخاطر فیلم عروسیه
میتونن اقا ی فضای بازی برا بچه ها بزارن ک تو دست و پا نباشن
من بچه ها مو میبرم ولی پوستم همیشه کنده میشه چون از اول تا اخر باید بدوئم دنبالشون که وسط فیلم نرن وسط رقصیدن بقیه نرن سفره عقد و دست نزنن...خلاصه زهرمار میشه واسم