2777
2789
عنوان

اگه عروسی بدون بچه دعوت شید میرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 115 پست

تحت هیچ شرایطی نمیرم 

وای خب اونا هم صاحب اختیار مجلس خودشونن 

ما نمی تونیم مجبور کنیم بچه هارو هم دعوت کنن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

مثل تاپیک های حلیم با شکر و نمک...زایمان سزارین و طبیعی و خانم شاغل و خانه دار و ...شده این قضیه عرو ...

اگه میانه گرفته میشد انقدر حرف هم نبود میتونن بگن اقا بچت رو بیار کنترل کن ولی اینکه کلا نیار خیلی عجیبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اصلا. من که همیشه خون به دلم میکنه، فقط عر میزنه

بستگی ب بچه ام داره دیگه من خودم ب اختیار خودم باشه ممکنه نبرم اما اون مدلی نمیپسندم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

همینجوریشم عروسی نمیرم چه برسه ب اینکه به بچمم بخواد توهین بشه

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

چقدر وقتیبزرگ شدم  خودمو تو فیلم عروسی یکی دیگه میدیدم خنده م می‌گرفت از کارای خودمون فیلمای عروسی قبلا پر از خاطره بود و دیدنش فان الان سلیقه ها عوض  شده  دیگه 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
اینکه بچتو ب اختیار خودت نبری ی چیزه اینکه بری تالار بگن بچتو ببر بزار خونه بیا ی چیز دیگه بعدم اقا ...

خب چه اشکالی داره بچتون خونه بمونه با مادربزرگی چیزی؟

مگه عروسی چه خبره که حتما دوست دارید بچتون میون سر و صدا و شلوغی حضور داشته باشه؟

خودتون اصلا بچه رو نمیزارید خونه برید بیرون؟

من میرم گرچه خب عروسی به بچه ها خیلی خوش میگذره ولی اونا ماشالله جا برا خوشی زیاد دارن ما بزرگا برامون کم پیش میاد با خیال راحت یه مهمونی بریم.مت هر وقت بتونم پسرم و میزارم پیش مادرم با همسرم دو تایی میریم سبنما و بازار واقعا میچسبه  

نمیرم چون وقتی کسی برای بچم ارزش قائل نیس برامنم هیچ ارزشی نداره 

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

جدیدا چه چیزا مد شده🙄🙄

منم شنیدم بعضیا گفتن تو کارت دعوت نوشته بدون بچه بیاید

خب کی بدون بچش میره عروسی اخه؟ 

بعدم فکر کن عروسی یکی از نزدیکان باشه، خب اینجوری که همه خانواده میرن جشن، بچه رو به کی بسپریم؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
چراتازگیا یه موج راه تفتاد کل فضا مجازی ک با بچه نیایید عروسی؟ مگه شاهزاده اید. خودتون بچه بودید اژ ...

بخاطر فیلم عروسیه

میتونن اقا ی فضای بازی برا بچه ها بزارن ک تو دست و پا نباشن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

جدیدا چه چیزا مد شده🙄🙄 منم شنیدم بعضیا گفتن تو کارت دعوت نوشته بدون بچه بیاید خب کی بدون بچش ...

فکر کنم بین ترکا مرسوم باشه آقا و بانو برن 

من لرم تا بحال ندیدم همچین جشنی رو 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد