الان ی تاپیک بودم میگه خواهرم ک عروس بود گفته بود کسی با بچه اومد راه ندید
چرا انقدر بی احترامی واقعا؟؟؟
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
نه نمیرم بچه گناه داره تنها بشینه خونه اونوقت به ما خوش بگذره جدا از این کلا این جور عروسی هارودوست ندارم قشنگی عروسی به بودن بچه ها و جوون هاست که بیان برقصن و سرو صدا کنن پیرها حتی دست هم نمیزنن من اصلا نمیپسندم
چرا نرم؟ مگه قراره بعد بچه خودم رو فدا کنم؟ من خودم گاها دوست دارم حتی به میل خودم بچه رو بزارم با ...
اینکه بچتو ب اختیار خودت نبری ی چیزه اینکه بری تالار بگن بچتو ببر بزار خونه بیا ی چیز دیگه
بعدم اقا و بانو برا مهمونای دور بود
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
شدی،قلبو تنو روحم…! 💗 الهی شکر 🤍. https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست
خب اشتباهه دعوت نکنن ولی مادرا هم باید بچهاشونو کنترل کنن دیگه یسریا حساسن و بلاخره ادم یبارم عروسی میکنه من خودمم بچه بودم و رفتار اشتباه داشتم و دزستو غلطو نمیدونستم و مادرم بهم تذکر میداد بهتره بگن لطفا حواستون بیشتر به بچها باشه
اخیرا هم ما یه حنابندون دعوت بودیم ولی چون داف و قرتی نبودیم مارو دیگه عروسی دعوت نکردن. خواستن روز عروسیشون خاص باشه که اونم گویا یه بچه وسط بود کلی دعوا و بزن بزن شد. ریدم به اینجور عروسی ها
شوق و ذوقی که بچها برای رفتن به عروسی دارن شاید ده درصدش توی وجود آدما بزرگا باشه،،خواهر شوهر خالم اینجوری عروسی گرفته بود ،، دختر خالم تا لحظه آخر با لباس عروس گریه می کرد که چرا من و نبردن 🙄💔