الان ی تاپیک بودم میگه خواهرم ک عروس بود گفته بود کسی با بچه اومد راه ندید
چرا انقدر بی احترامی واقعا؟؟؟
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
من میرم گرچه خب عروسی به بچه ها خیلی خوش میگذره ولی اونا ماشالله جا برا خوشی زیاد دارن ما بزرگا برام ...
مام دوتایی میرفتیم کنسرت و سینما
ی سری فیلمشو بچه هام تو گوشیم دیدن خیلی ناراحت شدن ک مام دوس داریم کنارتون باشیم چند بار بردیمشکن واقعا خاطره خوب شد براشون
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
ما یه جشن عروسی دعوت شدیم نوشته بود فقط گل دختران شما رو پذیرا هستیم. معتقد بودن پسرا شیطون و خراب کار تر هستند. اونا نیان، دخترا بیان. نمیگه از یه خانواده پسر دلش میسوزه همه رفتن این نرفته