2777
2789
عنوان

اگه عروسی بدون بچه دعوت شید میرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 115 پست
من میرم گرچه خب عروسی به بچه ها خیلی خوش میگذره ولی اونا ماشالله جا برا خوشی زیاد دارن ما بزرگا برام ...

مام دوتایی میرفتیم کنسرت و سینما

ی سری فیلمشو بچه هام تو گوشیم دیدن خیلی ناراحت شدن ک مام دوس داریم کنارتون باشیم چند بار بردیمشکن واقعا خاطره خوب شد براشون

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چون معتقدم ک عروسی خوشیش برا بچه هاس همون چند ساعتی ک خوشحالن آدم روحش تازه میشه بچه ها تو قید هیچی نیستن پس بهترین استفاده رو از عروسی میکنن 

نهایتا تو تالار ی قسمت میزاریم برا بچه ها ک بازی کنن

بی احترامی نیست کسی که اینجوری دعوت میکنه خب کلی خرج کرده دوست داره اینجوری باشه 

کسیم مجبور نیست بره باور کن جدیدا مردم خوشحالم میشن اگه نریم مجلسشون تعداد کمتر باشه از خداشونه

چون بچها گند میزنن به فیلمبرداری😐

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
اگه تو چند تا مراسم واقعا‌هیچ کس نمیرفت خود عروس پرفیس‌وافاده میموند وشوهرش دفعه بعد کسی‌این ادا هار ...

قشنگ معلومه از اونایی هستی که بچه هاش رو ول میکنه وسط سالن با این بهانه که عروسی مال بچه هاست

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."

حالا اینکه خوبه. میگه کلا بچه نیارید.

ما یه جشن عروسی دعوت شدیم نوشته بود فقط گل دختران شما رو پذیرا هستیم. معتقد بودن پسرا شیطون و خراب کار تر هستند. اونا نیان، دخترا بیان. نمیگه از یه خانواده پسر دلش میسوزه همه رفتن این نرفته