2777
2789

بعضیا از دور هم ک رد میشدت تمیزی و خوشبویی ازشون میباره 

راز اینا چیه ک از دور هم مرتب و منظم بنظر میان 

فک میکنم کمی ادب 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حمام کردن واستفاده ازادکلن،دیگه چی میتونه باشه،گلم تعریف ازخودنباشه منم همینطورم همیشه تمیز

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

لباس مارک  عطر اصل .. ست کردن درست

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

وای اینقد از اونا دلم میخواد... نمیدونم فک کنم همیشه لباساشون اتو داره ولی لباساشونم همیشه یه بوی خوش تمیزی میده.. نمیدونم چ عطر یا کرمی به بدنشون میزنن اینقد خودشون و لباسشون خوشبو میشن

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 

بعضی ها ذاتا اتو کشیده هستن 

من یه دوستی دارم تا به حال ندیدم یدونه چروک روی مقنعه اش باشه حتی بعد از 8 ساعت کلاس همچنان مرتبه   

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

من یه عمری هست که تحقیق میکنم راجع به این قضیه 

تمیزی ریشه در اول ژنتیک 

دوم اکتساب از شرایط محیطی که در اون زندگی میکنید 

سوم  اکتساب و الگو از دیدن فیلمهای اموزنده و فرهنگی (رمانتیک خارجی و غیره )

رازی نداره

بهداشت فردی رو رعایت میکنن 

هرروز حموم رفتن که موها چرب نباشه و بوی عرق ندی 

دوبار مسواک در روز که دندون کثیف و زرد نباشه ،،

لباس تمیز و اتو کرده پوشیدن ،،،،،

صورت تمیز و بدون چربی ،،

ژل بهداشتی و پماد زیر بغل استفاده کردن 

استفاده از عطر ملایم 

ست کردن درست لباس ها ،

لباس مرتب و بدون چروک و اغلب ساده  لباس به رنگ های روشن به خصوص سفید موهای مرتب  دندان ...

هیکل خوب هم اثر داره خیلی 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

وای اینقد از اونا دلم میخواد... نمیدونم فک کنم همیشه لباساشون اتو داره ولی لباساشونم همیشه یه بوی خو ...

دقیقاااا 

با اینکه منم همه اینکارا رو انجام میدم ولی باز انگار اونا ی چیز دیگه ان 

احساس میکنم ژنتیکیه

فک میکنم کمی ادب