2777
2789

اون خیلی دوسم داره منم دوسش دارم ولی نمیشه خونواده من نمیزارن😣

اصلا نمیتونم ناراحتش کنم

موقعیت خوبی داره ولی ایتا نمی‌خوان منو شوهر بدن رو هرکی ایرادی میزارن

لایک نکن😱 لایک نکن😱😱میگم لایک نکن😱😱😱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی خیلی ناراحت شدم چرا وقتی خوبه باید ردش کنی دلیل خانواده ات چیه گلم شاید دلیل شون منطقی باشه

بابام با همه مخالفت می‌کنه اونا هم میرن ولی این یکی اصلا بیخیال نمیشه میگه باهم فرار کنیم

بابام با همه مخالفت می‌کنه اونا هم میرن ولی این یکی اصلا بیخیال نمیشه میگه باهم فرار کنیم

گفته باهم فرار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه حرف وحشتناکی همون لحظه بلاکش میکردی

حماقت نکنیا

گفته باهم فرار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه حرف وحشتناکی همون لحظه بلاکش میکردی حماقت نکنیا

نمیکنم😅 چرا وحشتاک

خب هر راهی رو امتحان میکنه

پدرت چرا قبول نمیکنه؟ اگه دلیلش منطقی نیست برو با پدربزرگت یا عمویی کسی صحبت کن که شاید راضی بشه

مخالفه ازدواجمه از بچگی بدش میومد کسی میگفت که مثلا دخترت ازدواج کنه🙃

زیاد نمیتونم بگم میترسم کسی ببینه بشناسه

مخالفه ازدواجمه از بچگی بدش میومد کسی میگفت که مثلا دخترت ازدواج کنه🙃 زیاد نمیتونم بگم میترسم کسی ...

درسته که حتما پدرت دوستت داره اما این کارش صحیح نیست. انشاا... که درست بشه.

درسته که حتما پدرت دوستت داره اما این کارش صحیح نیست. انشاا... که درست بشه.

نمیدونم گیج شدم ترس دارم اذیت میشم