2777
2789
عنوان

پسری که دوسش دارم و شرایطش (+عکس)

884 بازدید | 60 پست

راستش در مورد زندگی سختم تاپیک زده بودم قبلنا ...

حوصله ام ندارم نبش قبر کنم خاطراتِ مسخره‌ ی گذشتمو ...

گفتم بیام یکم از شما ها روحیه بگیرم 

قضیه مربوط به ۵ ساله پیشه :)

درست موقعی که اولین بار همو دیدیم 

یه اقایی بود ، ۱۹ساله  (سال اول دانشگاه) اون موقع ها من سوم راهنمایی (۱۵ساله)بودم ، توی کلاس های تئاتر شرکت میکرد ...

من هیچوقت با ایشون پارتنر نبودم ، یعنی هیچوقت ندیده بودمش و توی هیچ نمایشی ، باهاش بازی نکرده بودم تا روزی که من رفتم سر جلسه و دیدمش ...

روی صندلی بود یهو بلند شد نگاهی به دوستش کرد و یکم پچ پچ کردن و بعد اروم اومد سمتم فهمیدم بلد نیست فارسی حرف بزنه ...

انگلیسی صحبت میکرد ...

منم اون موقع ها زبانم ضعیف بود ، ولی تونستم دست و پا شکسته جواب احوال پرسیشو بدم 😂🚬

کل اون روز حواس به من بود ،جوری که همه بهم تیکه مینداختن و میگفتن فلانی روت کراشه ...

امارشو در اوردم از دوستان ، گفتن ایرانیه ولی اردن (یه کشور هم مرز با فلسطین) بزرگ شده و اصلا فارسی بلد نیست ...

فقط عربی و انگلیسی میتونه حرف بزنه . گفتن رشتش بانکداریه و برای /تحلیل داده ها و برنامه ریزی /داره درس میخونه ...

خلاصه که 

منم بدم نمیومد از این که یکی ازم خوشش بیاد ولی جدی جدی میدونستم که بچم و نباید برم تو رابطه ی عاشقانه  ...

چند ماه گذشت و به خاطر مشکلات زندگیم ، قید کلاس تئاتر و خیلی چیزا رو زدم ...

فهمیدم این پسره در به در دنبالمه که ادرسمو پیدا کنه 

هر روز دم مدرسه میومد نگام میکرد  :)))

بچه ی سالمی به نظر میرسید ، حتی دوستام بهش شماره داده بودن ، ولی نخ نداده بود 😂

هستین بگم ادامشو 

خسته شدم انقد نوشتم...

نفر اخر سمت چپ (عکس جدیده و الا داره میره تو ۲۳ سال )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتم بزا

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

عه این ک شوهر منه😐

یا جد ساااادااات😐😐😐

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.