2777
2789

هعی دلم خونه 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر آرزویی داشتم با چله بهش رسیدم به جز ازدواج نماز جعفر طیار که میگن برا ازدواج خیلی خوبه زیاد خوندم ولی هنوز مجردم ☹️🙁😕

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️ 

به چشم دیدم چند مورد چله حق شناس جواب داده برای ازدواج واقعا بخت خوب نصیبشون شد حتی یکیشون یکسال مداوم خوند در طول چله خواستگار میومد اما مناسب اون بنده خدا نبود سر یکسال بهترین بهترین نصیبش شد

و چله دعای معراج یکی از اقوام از این چله ازدواج موفق روزیش شد

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
هر آرزویی داشتم با چله بهش رسیدم به جز ازدواج نماز جعفر طیار که میگن برا ازدواج خیلی خوبه زیاد خوندم ...

توروخدا برا ازدواج اجبار نکنید..... من خدا رو خیلی قسم میدادم خیلی دعامیکردم ک ب اونیک دوسش دارم برسم.... رسیدم و الان جداشدم