2777
2789
عنوان

این شرایط خواستگار رو میپذیرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 39 پست
عزیزم نمیدونم چی بگم بیشتر تحقیق بکن  اخه اینکه روابط اینجور آزاد هم داره  یه جورایی&nbs ...

والا چی بگم خواهر اینجا تو ایران هم ملت روابط آزاد دارن چ برسه اونجا ک ی چیز معمولیه و طرف ده ساله اونوره

ن ببین کاملن بچه اش رو تامین کرده از نظر مالی اما با دوس دخترش نمیسازه و جدا شدن ولی مسولیت بچه کامل ...

چی بگم والا من با این داستان که این مدلی بچه دار شده هم مشکل دارم طبق عقایدم .نمی‌دونم عقاید شما اینو میپسنده یا نه روابط آزاد این مدلی رو

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همچین شرایطی داشتم تو تایپکام هستش اون اقا بچه داشت و حضانت با مادر بود و البته من خودمم ازدواج کردم جدا شدم اون اقاهه الان استرالیاس 😑ولی نتونستم قبول کنم با اینکه همه شزایطش بهترین بود .. البته اون ازدواج کرده بودااا مقیم ایران بود میخواست بره استرالیا

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
والا چی بگم خواهر اینجا تو ایران هم ملت روابط آزاد دارن چ برسه اونجا ک ی چیز معمولیه و طرف ده ساله ا ...

خوب داشته باشن گلم 

وقتی کسی حد و مرز نداره میره یکی بچه دار میکنه بعد هم میگه حوصله بچه ندارم

بنظرت این مرد مسئولیت پذیره؟

هر کسی هر کار کرد دلیل بر کار درست

نیست که

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خوبه برات  چرا جدا شدن با اون دختره؟

اوایلش فقط رابطه بود بعد دختره بچه دار شد و اینم بخاطر بچه باهاش موند تا بچه کمی بزرگ بشه و پدرشو بشناسه ولی کلن دختره رو نمیخواد و دلش هوای برگشتن ب ایران رو میخواد 

بنظرم بهونه س  میتونه بمونه انگلیس و بچه ش رو ببینه حامیش باشه اینکه بخواد از یه قاره بیاد قا ...

خب ببین ب دوس دخترش گفته اگه میخوای بیا ایران و زندگی کنیم قبل اینکه جدا بشن ولی دختره نپذیرفته و از همون اول واسه رابطه میخواستم و دختره بچه دار شده و اون بخاطر بچه باهاش ۳سال و نیم موند و گفت ی سال آخر کاری کرد ک از خودم متنفر بشم

منم همچین شرایطی داشتم تو تایپکام هستش اون اقا بچه داشت و حضانت با مادر بود و البته من خودمم ازدواج ...

الان پشیمون نیستی ک قبولش نکردی؟

من مجردم ولی مشکل دارم تو بچه دار شد و حس میکنم این کیس برای گن مناسبه چون مجردان با مشکلم کنار نمیان

خب ببین ب دوس دخترش گفته اگه میخوای بیا ایران و زندگی کنیم قبل اینکه جدا بشن ولی دختره نپذیرفته و از ...

بازم نمیتونه دلیل باشه برای از سر باز کردن بچه

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند