2777
2789
عنوان

این شرایط خواستگار رو میپذیرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 39 پست
حوصله بچه خودشو نداره؟ حوصله توروهم نداره فقط برای گشت و گذار میخوادت

مسولیت پذیره اما اونجا سرپرستی بچه اش رو ب دوس دختره داده چون بچه در رفاه کامل بزرگ میشه تا بیاد ایران و سختی بکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با اینکه از دوس دخترش بچه داره مشکل دارم از لحاظ اعتقادی به هم نمیخوریم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
جدی؟شما بودید میپذیرفتید؟

بله عزیزم وقتی مشکل بارداری داری یکم ازدواجت سخت میشه از اونورم اقامت انگلیس داره هر وقت بخوای میری پولم داره اخلاقشم خوبه فقط مسئولیت بچه هاشو قبول نمیکنه ممکنه مسئولیت پذیر نباشه رو اینش فکر کن

مسولیت پذیره اما اونجا سرپرستی بچه اش رو ب دوس دختره داده چون بچه در رفاه کامل بزرگ میشه تا بیاد ایر ...

خودتو گول نزن هیچ مسئولیتی بزرگتر از بچه نیست

شونه خالی میکنه

کسی که نگران بچش هستش یک لحظه هم رهاش نمیکنه

همچنان امیدوار

ب هیچ وجه قبول نمیکردم کسی که حوصله بچه خودشو نداره و اون رو مخل آسایش و آرامشش میدونه از دید من آدم ...

میگه اگه اونجا باشه خیالش راحتتره چون امکانات رفاهی اونجا بیشتر و از نظر مالی کاملن بچه اش رو تامین کرده

میگه اگه اونجا باشه خیالش راحتتره چون امکانات رفاهی اونجا بیشتر و از نظر مالی کاملن بچه اش رو تامین ...

پس نیاز عاطفی بچه به پدر چی میشه حالا صد سالم کسی تو ناز و نعمت و رفاه مالی زندگی کنه تا همیشه یادش میمونه باباش ولش کرده رفته و همیشه کمبود حس می‌کنه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
میگه اگه اونجا باشه خیالش راحتتره چون امکانات رفاهی اونجا بیشتر و از نظر مالی کاملن بچه اش رو تامین ...

بنظرم بهونه س 

میتونه بمونه انگلیس و بچه ش رو ببینه حامیش باشه

اینکه بخواد از یه قاره بیاد قاره دیگه و دوری بچش رو تحمل کنه واقعا نشون دهنده اینکه مسئولیت پذیر نیست

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
چرا مسئولیت بچه خودشو قبول نمیکنه؟ دلش آرامش میخواد!

از نظر مالی کاملن تامین کرده و میگه اونجا ک باشه آینده ی بچه در رفاهه و از طرفی اونجا بچه ۱۴ سالش ک بشه دیگه آزادش میزارن و زندگی خودشو داره

یعنی مسئولیت بچه خودشم نمیتونه قبول کنه؟ ضمنا اینکه بدون عقد و اینا بچه دار هم شدن به نظر من که فاج ...

ن ببین کاملن بچه اش رو تامین کرده از نظر مالی اما با دوس دخترش نمیسازه و جدا شدن ولی مسولیت بچه کاملن با خودشه فقط بچه  رو ب مامانش سپرده شده چون تو اون کشور رفاه بیشتره