2777
2789
عنوان

این شرایط خواستگار رو میپذیرید؟

436 بازدید | 39 پست

مرده ۷ سال ازم بزرگتره مقیم انگلیسه از فامیلای خودمونه قبلن با ی زن انگلیسی ازدواج کرده و ی بچه ۲ ساله داره و جدا شده از زنش البته ب عقد همدیگه هم در نیومدن و دوست دخترش بوده ومنم برای بچه دار شدن مشکل دارم و باید از رحم اجاره ای استفاده کنم

حالا سوالم اینه همچین فردی ممکنه برای من مناسب باشه؟

از نظر اخلاقی خیلی خوبه و از نظر مالی کاملن تامین و ی مدت دیگه میاد کاملن ایران اقامت میکنه و از غربت خسته شده بچه اش هم کاملن مسئولیتش با دوس دختره و ایران نمیارتش(حوصله بچه نداره و میخواد از زندگی لذت ببره و آرامش داشته باشه)

اینم بگم آدم بسیار صادقیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب هیچ وجه قبول نمیکردم کسی که حوصله بچه خودشو نداره و اون رو مخل آسایش و آرامشش میدونه از دید من آدم درست و لایقی نیست

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

یعنی مسئولیت بچه خودشم نمیتونه قبول کنه؟

ضمنا اینکه بدون عقد و اینا بچه دار هم شدن به نظر من که فاجعس.اصلا با فرهنگ ایرانی جور نیست که اینطوری

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!