2777
2789
عنوان

شیردهی در بارداری

274 بازدید | 16 پست

سلام دخترم ۹ ماهشه ، هفته پیش متوجه شدم باردارم... شما داشتین اطرافیان؟ دلم میسوزه از شیر بگیرمش خیلی هنوز کوچیکه...از طرفی وزن خودمم کمه بدنم نمیکشه... دلم برا اون یکی تو شکمم میسوزه. موندم چکار کنم.

و خدایی که به شدت کافیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم ده ماهش بود باردار شدم دکترم گفت تا هفته ۱۸ مورد نداره شیر بدی

عزیزم... خودت چی؟ بدنت کم نمیاره؟ من دوتا بارداری قبلیم تا ۵ماه ویار شدید داشتم. الان که تازه ۵هفته ام ولی اگه مثه اون دوتا بارداریم باشه روزی ۶۰بار بالا میارم. بعید میدونم بتونم شیرش بدم

ای ننه ،عزیز دلم مبارکه  بنظرم نباید بدی چون میگن بچه از شیرت بخوره مریض میشه خدایی نکرده باز ...

ممنونم❤ نرفتم هنوز گفتم بذار یهو برا سونو قلبش برم دکتر ...

منم دخترم ده ماهش بود باردار شدم دکترم گفت تا هفته ۱۸ مورد نداره شیر بدی

یسوال بپرسم. خنده داره ولی بهش فک میکنم😅 میگم وقتی بعدی دنیا بیاد انشاالله دخترم۱۸ماهش میشه. میتونم بنظرت اونوقت هردوشون شیر بدم؟😁

عزیزم... خودت چی؟ بدنت کم نمیاره؟ من دوتا بارداری قبلیم تا ۵ماه ویار شدید داشتم. الان که تازه ۵هفته ...

منم بارداری سوممه تا هجده هفته شیر دادم دخترم خب چرا آدم خیلی کم میاره بعد من ب دخترم شیر خشک گیگوز دادم از اون موقع ک گرفتمش از شیر ، من تهوع نداشتم تو هیچ کدوم از بارداری هام ولی ضعف و بیحالی شدیدی می گیرم ، بازم تحت نظر پزشک و مصرف مکمل ها انشالله که مشکلی پیش نمیاد براتون با دکترت حتما مشورت کن 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
یسوال بپرسم. خنده داره ولی بهش فک میکنم😅 میگم وقتی بعدی دنیا بیاد انشاالله دخترم۱۸ماهش میشه. میتونم ...

منم تو راهیم مرداد میاد بازم ب دخترم می خوام شیر بدم خیلی عذاب وجدان دارم بابتش وقتی میبینم هم سناش شیر مادر می خورن 🥲

منم تو راهیم مرداد میاد بازم ب دخترم می خوام شیر بدم خیلی عذاب وجدان دارم بابتش وقتی میبینم هم سناش ...

منم خیلی دلم واسش میسوزه طفلی تازه یاد گرفته میاد هی لباسمو میکشه تا شیرش بدم... 

منم خیلی دلم واسش میسوزه طفلی تازه یاد گرفته میاد هی لباسمو میکشه تا شیرش بدم... 

عزیزم الهی بگردم خیلی سخته از شیر گرفتن 😭 من هنوز دخترم میاد شبا تو بغلم می خوابه ب بهونه شیر خوردن انشالله دو ماه دیگ شیرش میدم بازم