2777
2789
عنوان

میخوام ناهار به شوهرم تخم مرغ بدم چون...😅☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 54 پست
وقتی خانواده ش دعوت می کنن شوهرت میگه نه حتما یه دلیلی داره، اینکه شما وسط حرف زدن اون بپری بگی بگو ...

ما مثلا هفته ای دوبارواسه شام میریم اونجا خودم مادرشوهرم بهم گفته بود گفتم میایم...بعد یبار این کارو کرد دیدمن ناراحت شدم چرا دوباره تکرار کرد

اسی  بیخیال غذای خوب درست کن ادم خسته از سر کار میاد ببینه غذام هیچی نیس بد جور کفری میشن یه دعوا بزرگ  پیش میاد غذا خوب بپز اما سر سنگین باش

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم دعوا میکنه هیچی نمیگم تموم بشه بره 

تو خودت میخوای دعوا راه بندازی؟؟

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ای بابا پس حواست باشه حس خوبی ندارم به این قضیه 

اسی که نگفت شوهرش با دخترخالش سر و سری دارن 

گفت جلو اونا باهام بد حرف زد

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چرابچم؟....خب تو ندیدی باچه حالتی بامن رفتارکرد..ازاون گذشته حالم خوب نیس وگرنه میخواستم کشک بادمجون ...

هنوز خیلی خامی....ناراحت نشو...اما اینطوری پرتوقع باشی کم کم دیگه احترام خودتو از دست میدی...تا ی مدت عذر خواهی میکنه..اما کم کم صبرش لبریزمیشه و دیگه قشنگ روش به روت باز میشه و دیگه مهمم نیست ‌...چون تکراری میشه رفتارهات

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
اسی  بیخیال غذای خوب درست کن ادم خسته از سر کار میاد ببینه غذام هیچی نیس بد جور کفری میشن یه دع ...

میدونی چیه کلا جریان ازاین قراره میگه تورژیم بگیر من ناهار بیرون میخورم حالا ببینم اومدخونه اگه ناهار نخورده بود میخوام نیمرو بدم بهش خودمم حال ندارم پریودم وگرنه فک کنم تواین یسالونیم دوسه بار فقط تخم مرغ ناهاربوده اونم حالم خوب نبود

هنوز خیلی خامی....ناراحت نشو...اما اینطوری پرتوقع باشی کم کم دیگه احترام خودتو از دست میدی...تا ی مد ...

خب چیزی هم نگم همینجوری ادامه میده

من خودمون باشیم مشکلی نیس ازاینکه من جلوخانوادش بی ارزش میکنه حرصم میگیره

میدونی چیه کلا جریان ازاین قراره میگه تورژیم بگیر من ناهار بیرون میخورم حالا ببینم اومدخونه اگه ناها ...

بنظرم بهش یه زنگ بزن اگه سرش شلوغ نیست یکم با آرومی صحبت کرد بگو درباره ناهار بد برخورد نکن 

اگه محل نداد بگو

دانشجو❤️👩‍⚕️