2777
2789
عنوان

میخوام ناهار به شوهرم تخم مرغ بدم چون...😅☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خانواده ش دعوت می کنن شوهرت میگه نه حتما یه دلیلی داره، اینکه شما وسط حرف زدن اون بپری بگی بگو باشه میایم جالب نیست

شخصیت خودتو زیر سوال میبری

این مواردی هم که گفتی ارزش قهر و دعوا نداره

نهایتش در موقعیتی که حالتون با هم خوب بود با زبون نرم بهش بگو عزیزم من ناراحت میشم جلو دیگران باهام اونمدلی صحبت کنی. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بابا یکم بزرگ شووو صدات واضح نبوده گفته چییییی. یا گفته بللللله این دیگه این لوس بازیا رو نداره

بابا باحالت خیلی خیلی بدی گف اصن اخماشم کرد توهم انگار بایه آدم بی ارزش حرف میزنی

حق داری. شوهر منم جلو خانوادش جو گیر میشه باهام بد رفتار میکنه

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

من چرا خوردش کنم اون بمن بی احترامی میکنه

یه بله و چی گفتن بی احترامیه؟ 

اصلا با خودش احساستو در میون گذاشتی؟ 

شاید مدل حرف زدنش وقتی  پشت تلفن گیج میشه این مدلیه و اصلا قصد بی احترامی نداره. دوبارشم که پشت تلفن بوده. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️