اسمش چیه؟ میشه باهاش چیپس و پنیر درست کرد یا باید از اون رنده شده ها باشه؟
از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان، آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پنیر چدار و گودا خیلی به هم شبیهن منتهی پنیر چدار انگلستانیه و پنیر گودا هلندی و رنگ پنیر چدار هم از گودا روشن تره
پس این پنیر گوداست
گوگل بزنی هم میاد عزیزم
درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم. قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀 با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗 فوتبال واسه ما یعنی زندگی esteghlal&real madrid Hala madrid
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم. قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀 با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗 فوتبال واسه ما یعنی زندگی esteghlal&real madrid Hala madrid
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
پدرم خریده نمیدونم بهش گفتم پنیر پیتزا از اینا خریده🤦🏻♀️
از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان، آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
اینو بذار با همبرگر بخور
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
من ميرم يه هايپز اون بهم اينو گفت😐😐😐😐😐😐خوب شد گفتي
گودا سفت تره و طعمش بیشتره
چدار چرب تره و نرمتره و شورتر
ولی کاربرد هردو نزدیکه فقط چدار زودتر آب میشه
برای پیتزا کاربرد نداره ولی تو ساندویچ بزار خوب میشه