2777
2789
عنوان

آرزوهای پسرم 😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3320 بازدید | 116 پست
خوب شاید یه روز دعواش کردی همون وقت نوشته بچها کیمن ای نیستن یادش میرع

من با دعوا و کتک کاری کلا مخالفم هیچوقت اونقد شدید دعواش نکردم که همچین آرزویی کنه مثلا فوقش بگم خب تلوزیون دیدن کافیه برو سر تمرین زبانت خودش هم بچه ی تخس و بی ادبی نیست آرومهو سر براه

من یه مادر قوی ام  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اسم یه نفر شبیه شما باشه دوروبرتون همنام شما کسی نیست؟

نه هیچکس همنام من نیست تازه دقیقا گفت از زندگی ما بره اگه تاپیکای قبلمو ندیدی من مادرخونده اش هستم ولی اصلا بنظر نمیاد ازمن و این وضعیت ناراضی باشه

من یه مادر قوی ام  
من با دعوا و کتک کاری کلا مخالفم هیچوقت اونقد شدید دعواش نکردم که همچین آرزویی کنه مثلا فوقش بگم خب ...

بچها روحیاتشون فرق داره گاهی با همین حرف ممکنه خیلی بهش بربخوره. ولی یادش می‌ره 

الان نگاهی به تاپیکهای قبلتون انداختم، شما مادر واقعی این پسر نیستید درسته؟ اگه پدر و مادرش جدا شده باشند طبیعیه که ته دلش فکر کنه اگه شما تو زندگیشون نباشید شاید مادر خودش دوباره برگرده 

نه هیچکس همنام من نیست تازه دقیقا گفت از زندگی ما بره اگه تاپیکای قبلمو ندیدی من مادرخونده اش هستم و ...

ای بابا پس بااین حساب منظورش خود شما بودی

احتمالش هست دلش واسه مامان خودش تنگ میشه یا کسی پیشش از بدی شما میگه ریششو پیدا کن هنوز نتونسته شما رو به عنوان مادر قبول کنه

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
نه هیچکس همنام من نیست تازه دقیقا گفت از زندگی ما بره اگه تاپیکای قبلمو ندیدی من مادرخونده اش هستم و ...

همینه دیگه پس.فکر میکنه بی شما زندگیشون بهتره و مامانش شانسی داره.که اونم از رو بچگیه.به دل نگیر.بچه های خود ادمم گاهی حرفایی میزنن که ادم شوکه میشه.تازه تو روی ادم نه تو خلوت و رو کاغذ

الان نگاهی به تاپیکهای قبلتون انداختم، شما مادر واقعی این پسر نیستید درسته؟ اگه پدر و مادرش جدا شده ...

اره الان داشتم یکی یکی تو جوابا میگفتم ک مادر خونده اش هستم ولی بارها شد خاطراتشو از مامانش ک کتکش میزد رو بهم میگفت و بنظر نمیاد از وضعیت الان زندگیمون ناراضی باشه حتی گاهی بهش میگم اگه میخوای بری ببینیش اشکالی نداره برو ببین و بیا ولی هر بار خودش مخالفت میکنه البته فک میکنم جلو باباش خجالت میکشه ک بگه میخام ببینمش ولی دلی انگار دوس داره ببینش به شوهرم هم گفتم بذار بره ببینه اون مخالفه

من یه مادر قوی ام  
همینه دیگه پس.فکر میکنه بی شما زندگیشون بهتره و مامانش شانسی داره.که اونم از رو بچگیه.به دل نگیر.بچه ...

خب اگه جای من بودی با بچت حرف میزدی؟؟ البته فک میکنم یمقدار حساسیتش بخاطر بچه جدید هم باشه که قراره بیاد

من یه مادر قوی ام  
خب اگه جای من بودی با بچت حرف میزدی؟؟ البته فک میکنم یمقدار حساسیتش بخاطر بچه جدید هم باشه که قراره ...

حتما حرف میزدم.مشکلات اگه حل نشن تنش بیشتر و بیشتر میشه.دارین میگین بچه خوبیه(که به ندرت پیش میاد پسرای این سنی خوب و باادب باشن)شمام که مشخصه دلسوزشین.حیفه خراب شه رابطتون.

ای بابا پس بااین حساب منظورش خود شما بودی احتمالش هست دلش واسه مامان خودش تنگ میشه یا کسی پیشش از ب ...

نه بابا کسی نیست که بخاد بد منو بهش بگه آخه خانواده همسرم باهامون در ارتباط هستن ولی چرا باید پیش اون از من بگن؟؟ولی حرفت درسته منو هنوز ب عنوان مادر نپذیرفته که تو خلوت خودش اسممو میگه 😓

من یه مادر قوی ام