2777
2789
عنوان

استخاره

72 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ببخشید اگه ممکنه شماره تلفن کسیو برای استخاره میخوام که بهش باور دارین و آدم مومنیه،واقعا دعاتون میکنم خواهشاً کمکم کنین بین دو راهی موندم

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو رکعت نماز استخاره بخون و و از خدا بخواه راه رو بهت نشون بده ، بعد نیت کن و قران عثمان طه رو باز کن ، اولین ایه سمت راست جواب توئه

بعد توی کتاب معنی استخاره عثمان طه بگرد دنبال ایه ای که بران اومده تا معنیشو ببینی یا اگ کتابشو ندارین کافیه توی گوگل بزنی معنی استخاره فلان ایه قران عثمان طه

عزیزم وقتی خودت برای خودت استخاره بگیری بهترین جواب زو میگیری اصلا اینکه کسب برات استخاره کنه درست ...

🥺🥺آخه من بلد نیستم 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
دو رکعت نماز استخاره بخون و و از خدا بخواه راه رو بهت نشون بده ، بعد نیت کن و قران عثمان طه رو باز ک ...

مرسی از توضیحاتتون دوست قشنگمم فقط قرآن عثمان طه چیه؟🥺🥺

مرسی از توضیحاتتون دوست قشنگمم فقط قرآن عثمان طه چیه؟🥺🥺

عزیزم قران عثمان طه اون قرانیه که ایه هاش انتهای هرصفحه تموم میشه و صفحه بعد ایه جدید هستش

توی نوشته های اول یا اخر قران اگ عثمان طه باشه نوشته: عثمان طه

عزیزم قران عثمان طه اون قرانیه که ایه هاش انتهای هرصفحه تموم میشه و صفحه بعد ایه جدید هستش توی نوشت ...

مرسی عزیزم انشالله بهترین ها براتون رقم بخوره