bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4614 عنوان من زود به زود باید برم حموم... 206 بازدید | 12 پست هر دو روز یه بار مجبورم برم حموم سرم خیلی چرب میشه بدنمم بو میگیره خسته شدم راهی دارید که این اتفاق نیوفته یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️ 1403/03/03 | 09:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lily1111 عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2510 موهاتو باتاید دستی بشور چرب نمیشهزیر بغلت هم پماد زینک بزن یه ماهم حموم نری بو نمیگیری «خدا دوباره تو را جمعوجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»
123bandekhoda عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 7447 منم ۱ روز درمیون میرم.قبلا چرب بود شامپوایروکس رنگ زرد دوای دردم بود
delaram1376 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 18162 دو روز یبار خوبه دیگه کمتر از این میخوای بری؟ اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4614 موهاتو باتاید دستی بشور چرب نمیشه زیر بغلت هم پماد زینک بزن یه ماهم حموم نری بو نمیگیری یا خدا میخای کچلم کنی پماد زینک قبلاً میزدم خیلیم خوب بود اصلا بو نمیداد ولی یه جا خوندم سرطان زاست دیگه نزدم یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4614 دو روز یبار خوبه دیگه کمتر از این میخوای بری؟ اشتباه نوشتم یه روز درمیون ولی خب سرم خیلی چرب میشه انگار یه هفته نرفتم حموم قبلاً اینطوری نبود یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
lily1111 عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2510 یا خدا میخای کچلم کنی پماد زینک قبلاً میزدم خیلیم خوب بود اصلا بو نمیداد ولی یه جا خوندم سرط ... من که کچلت نمیکنم ولی چربی زیاد سرت احتمالا کچلت کنهبعدم این تاید دستی رو خودمم مقاومت داشتم اولش ولی دلو زدم به دریا استفاده کردم نتیجش عالی بود «خدا دوباره تو را جمعوجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4614 بدن خانوما ک بو نمیده اره🙄 یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4614 من که کچلت نمیکنم ولی چربی زیاد سرت احتمالا کچلت کنه بعدم این تاید دستی رو خودمم مقاومت داشتم اولش ... یعنی تایید دستی استفاده کردی خوبه؟ریزش نمیاره؟ یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
منتظر_فردا_نیستم عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 1919 بدن خانوما ک بو نمیده راس میگه بدن ما که بو نمی گیرهموی چرب هم شامپوی مخصوص بگیر براش فعلا تلاشمو میکنم تا ببینم چی پیش میاد...
notlaaa عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 11465 من که کچلت نمیکنم ولی چربی زیاد سرت احتمالا کچلت کنه بعدم این تاید دستی رو خودمم مقاومت داشتم اولش ... اخه تاید که کف نمیکنهدونه دونه میمونه رو سر گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
lily1111 عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2510 اخه تاید که کف نمیکنه دونه دونه میمونه رو سر نه میکنه تاید دستی «خدا دوباره تو را جمعوجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»