2777
2789
عنوان

اسم دختر که به ی ختم بشه .. لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 32244 بازدید | 39 پست

هستی را دوست دارم اما می ترسم مسخره کنن بگن هستی نیستی .. 

گناه داره بچم 

دخترم میگه مامان هر اسمی میزاری بزار فقط نتونن تو مدرسه مسخره کنن .. 

آخه این چه فرهنگیه .. ای داد بی داد .. ای کاش با هم مهربان تر بودیم .. 

مگه نه .. 

از کودکی در مدرسه در محیطی که همه دورو برمون هم سن و سالانمون هستن شروع به تحقیر و تمسخر هم دیگه می کنیم . 

خیلی بده واقعاً  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطی

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
فقط اسم عربی بزاری جرات نمیکنن مسخره کنن.  خاک تو این فرهنگ

واقعاً راست گفتی .. 

اما دلم ی اسم اصیل و خوشگل می خواد که هم به بچه گیاش بخوره هم به بزرگتر که میشه و خانوم میشه .. 

از اسمش بدش نیاد و همیشه در هر مقطع سنیش دوستش داشته باشه .

وا هستی نیستی  یعنی چی،هستی خیلی هم زیباس

درسته منم خیلی دوستش دارم مخصوصا که این آخری با ی سری اتفاقات همچین مهمون ناخوانده شد و خدا بهمون دادش .. 

می دونین که این ی بوس کوچولو بوده .. 

دلم می خواد ی اسم قشنگ و با مسماع براش بزارم مثل بقیه بچه هام 

حانی رو واقعاً دوست دارم تقریباً ی اسم بین المللی حانی از اسمش خوشش میاد مخصوصاً تو کلاس زبان ، میگه خانم میگه من عسلم .. میگه آره مامان عسلی 

مانی هم که فکر می کنم قشنگ باشه و جالبه فراوانیش هم کمه ...