2777
2789
عنوان

اونایی که ژل لب زدن یه راهنمایی

359 بازدید | 29 پست

سلام خانوما من یکشنبه ژل لب زدم 8صدم زدم حتی به یک سی سی هم نرسید ولی لب بالام خیلی بد شده اصلا فرمشو دوست ندارم بنظرتون وقتی که جذب شد کلا حالت لب قبلیم بر میگرده یا تا آخر عمر شکلش همون جوری میمونه تروخدا هرکی می‌دونه جواب بده ای کاش حرف مادرم رو گوش میدادم نمیزدم خیلی پشیمونم 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جذب میشه عزیزم مخصوصا اگه بار اولته  بعدشم ورمه خب تازه سه روزه

بعدش که جذب شد لبای خودم برمیگرده یا نه آخه میگن انگاری دیگه همون جوری میمونه فرمش بعد چروک میشه

اگر میخوای به حالت اول برگرده میتونی روزی دو تا قرص آناهید بخوری 

واقعا درست میشه میخوام لبای اصلی خودم برگرده الان چند روزه از اتاق نیومدم بیرون بابام شک کرده آخه میگن انگار اگر هم جذب بشه فرمش تا آخر میمونه

واقعا درست میشه میخوام لبای اصلی خودم برگرده الان چند روزه از اتاق نیومدم بیرون بابام شک کرده آخه می ...

آره خیلی بهتر از قبل میشه من خودمم  یه سری .۰۷ زدم ولی قد ۱۰ سی‌سی لبم باد کرده بود تا یک هفته کامل از خونه پامو بیرون نزاشتم