2777
2789
عنوان

علی یاسینی گوش دادین تاحالا :)

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچش نیست دوس پسر قبلی تهامی شبیه یاسینی بوده :/ حتی شناسنامشم فیکه  قشنگ معلومه ادیته

جدا ؟ از کجا فهمیدی 

واو چقدر حاشیه داره

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
اعع من شما رو میشناسم :))) هنرتون رو هم دیدم ♥️🚬

مچکرم ازتون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

فن نیستم ولی گوش میدم 

اون حتما بهتر از منه 

تنگ میشه دلم برات دم صبح من خل 

من درختم که عاشق تبر شده 

اون اهنگه اسمشو دقیق یادم نیست فکر کنم ماه خوشگلم بود 

اهنگ جنگ

دوست خوب من که امضای منو میبینی یا نه حواست نیست و رد میشی اینو بدون در همین لحظه از خدا میخوام گرد و غبار غم از روی دلت بلند بشه و شادی و آرامش رو با تمام وجودت احساس کنی❤️🌱
بچش نیست دوس پسر قبلی تهامی شبیه یاسینی بوده :/ حتی شناسنامشم فیکه  قشنگ معلومه ادیته

خب گلم نمیشه صد در صدی گفت بچش نیست یا نمیشه گفت حتما بچشه 

ولی خب انصافا خیلی شبیه علیه و اینکه مگه میشه ملیکا دوتا دوست پسر داشته باشه جفتشون شبیه هم باشن بعد از یکی بچه دار بشه کپ اون یکی دوست پسرش در بیاد به نظرم منطقی نیست

دوست خوب من که امضای منو میبینی یا نه حواست نیست و رد میشی اینو بدون در همین لحظه از خدا میخوام گرد و غبار غم از روی دلت بلند بشه و شادی و آرامش رو با تمام وجودت احساس کنی❤️🌱