2777
2789
عنوان

علی یاسینی گوش دادین تاحالا :)

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 38 پست

فنش نیستم 

خنده داره نه.انگارنه انگار .چراغونی .اسماشون یادم نیست چنتا دیگه اشو خیلی گوش دادم نده قول 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یاسینی حقیقتا نه صدای خوبی داره و همیشه فالش میخونه  ولی خودم سبک آهنگاشو دوست دارم واسه همین ...

گمشوووو

صدا به اون خوبی😂🚬♥️

اتفاقا نسبت به ماکان بند و اشوان و ارون افشار و گرشا رضایی و محسن ابراهیم زادوه و...

کمترین مقدار فالش خوانی رو داره 

امیدوار باش به پسرمون بابا خعلی خفنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صداشو دوس دارم 

فقط بچه اش گناه داره شبیه اش هم هست

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
 عاشق اهنگاشم همشونم دوس دارم وقتی ک کات کردم اهنگاشو گوش میکردم مث چی عر میزدم😂

عااااا ...

درکت میکنم ، منی هم که یه رابطه رو تجربه نکردم باهاش عر میزدم ، تو که حق داری ...😂🚬♥️

اولین اهنگی ک ازش شنیدم اهنگ جنگ بود اگر اسمش رو اشتباه نکنم

راهنمایی بودم تو سرویس مدرسه تو راه خونه....یهو این اهنگ پلی شد

کاش بشه وقتی که داری ور میری با گوشیت دستت بره رو اسمم...

کاش بشه اخر قصه برسم یه جایی که بگم دیدی تونستم...

کاش بشه رات بخوره رد شی ازین دورو برا ی سری بهم بزنی....

با این ک خورد شدم دوست ندارم بشکنی تو ...میدونی گرده زمین🥲