توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 عنوان عکس های پاک شده 100 بازدید | 18 پست چندتا عکسو پاک کردم،از تو سطل آشغال هم پاک کردم،الان نیازشون دارم چجوری بازگردانی کنم؟ببرم بیرون میتونن برگردونن؟ دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 1403/03/01 | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل_اهوازی_20 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 1138 ریکاوری بزن بگفتا دل ز مهرش کی کنی پاک بگفتا آنگه ک باشم خفتع در خاک ❤👫🏻
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 103070 دیگه عکس نگیر ببر مغازه برمیگردونن الحمدلله رب العالمین ...
dr_gamer عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 650 برنامه هاش هست سرچ کن برنامه برگردوندن عکس حذف شده اینا کلی میاد خیلیاشون کار میکنن من از توی گوشی قدیمی تر یکی از فامیل کلی عکس درآوردم براش شما حرف بعدیتم درست،فقط ریپلای نکن..
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 ریکاوری بزن چطوری عزیزم؟ دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 برنامه هاش هست سرچ کن برنامه برگردوندن عکس حذف شده اینا کلی میاد خیلیاشون کار میکنن من از توی ... میشه اسم یکیشون که واقعا کار میکنه رو بگین؟ دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
گورباویچ عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 6230 منم بلایک اگه کسی چیزی گف ازم خواستگاری کن گوزباقالیه لعنتی😭😂 من میخوام خانوم خونت شم🥲🥹🎀🩵
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 خیلی ناراحتم واقعا🙁کاش بتونم بر گردونم دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
عسل_اهوازی_20 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 1138 چطوری عزیزم؟ تو فروشگاه پلی بزن بازگرداندن عکس کلی برنامه میاد اونی ک تعداد نصبش بالا تر بود نصب کن خودم یکی داشتم خیلی خوب بوداسمش یادم نمیاد پاکش کردم بگفتا دل ز مهرش کی کنی پاک بگفتا آنگه ک باشم خفتع در خاک ❤👫🏻
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 تو فروشگاه پلی بزن بازگرداندن عکس کلی برنامه میاد اونی ک تعداد نصبش بالا تر بود نصب کن خودم یکی داشت ... از تو سطل آشغال هم پاک کردما،کار میکنه؟چون تو گوگل سرچ کردم فقط اگه از تو سطل آشغال پاک نکرده باشی میشه برگردوند دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!