توحید_جانمه مدیر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 عنوان عکس های پاک شده | مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 18 پست چندتا عکسو پاک کردم،از تو سطل آشغال هم پاک کردم،الان نیازشون دارم چجوری بازگردانی کنم؟ببرم بیرون میتونن برگردونن؟ دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 1403/03/01 | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 اره هزینش زیاد میشه؟ دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!
عسل_اهوازی_20 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 1138 از تو سطل آشغال هم پاک کردما،کار میکنه؟ چون تو گوگل سرچ کردم فقط اگه از تو سطل آشغال پاک نکرده باشی ... ن من خیلی چیزارو از تو سطل اشغال هم پاک کردم دوستم ی برنامه زد همرو اورد سرچ کن بازیابی عکس سبز بود اون کاش پاک نمیکردم اسمشو بت میدادم بگفتا دل ز مهرش کی کنی پاک بگفتا آنگه ک باشم خفتع در خاک ❤👫🏻
توحید_جانمه مدیر استارتر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 477 ن من خیلی چیزارو از تو سطل اشغال هم پاک کردم دوستم ی برنامه زد همرو اورد سرچ کن بازیابی عکس س ... مرسی عزیزم❤️ دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن!