2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم بیهوش میشم

جان عزیزت تاپیکو نترکون من فردا میام میخونم

اون تاپیکو خوندم کلی خندیدم شگفت زده شدم

اگر تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی! بدان این تو نیستی که آزادی؛ این بازدید از توئه که آزاده...همون که بالاش مینویسن:بازدید.برای‌عموم‌آزاداست

چندوقت پیش یه عروسی دعوت بودیم همسایه مادشوهرم اینا بودن داشتیم میرفتیم مادرشوهرم داستانشونوبرام تعریف کرد که الان من براتوم میگم.

یه خانوم وآقا بودن که دوتاپسر داشتن پسربزرگه که کلاس پنجم بوده یه دوست داشته که حول وحوش 20ساله بوده که دوچرخه شو میبرده پیشش درس کنه چن بار این پسره میاد خونه اینا که زنه کم کم مخ پسره رو میزنه وباهم دوست میشن وهی به بهانه های مختلف پسره میومده خونشون این دوتا میرفتن خونه و بچه ها بیرون بازی میکردن بعد چندماه زنه باردار میشه وبچه سومش به دنیامیاد و دوباره باز سروکله پسره پیداش میشه تا اینکه بعد یه مدت خانواده مرده شک میکنن و میرن به مرده میگن.مرده هم یه خواهر حدودا 30ساله داشته زنه هم برا اینکه لو نره به مرده میگه که من دارم این پسررو راضی میکنم که باخواهرت ازدواج کنه مرده که اینو میشنوه کلی خوشحال میشه و باخانوادش دعوامیکنه که الکی بهش تهمت زدین!!!

دوره،دوره تنهایی دستها نیست دوره،دوره تنهایی دلهاست😥😥😥

حالازنه و پسره برا اینکه راحت تر باشن تصمیم میگیرن پسره با خواهره نامزد کنه..میان خواستگاری وبعد چند ماه نامزد میکنن ...حالا تواین مدت پسره هم اصلا نامزدشو تحویل نمیگرفت ونمیرفت پیشش وهمش به بهانه دوستش میرفته خونه اون زنه که بالاخره خواهر دادشون درمیاد ومیگه بابا این شوهرمنه پس چراهمش پیش اینه که ی روز که میره خونه زنه ایناسرزده میرن اونجا و درو بازمیکنن میبینن که ای دادبیداد...مادرشوهرم میگفت یه قشقرقی راه انداخته بودن که نگو تادلت بخواد وجاداشت زنه رو زدن میگفت توکوچه دادمیزدن که رضا(پسرآخری)بچه فلانیه(میگن پسره طوری شبیه اون پسره بوده که هرکی این دونفرو دیده بود متوجه میشد یه نسبتی دارن)...

دوره،دوره تنهایی دستها نیست دوره،دوره تنهایی دلهاست😥😥😥