2777
2789
خدا همچین زنایی رو لعنت کنه  ممنون دختر ایران که بهم اطلاع دادی 😘😍خیلی دوست خوبی هستی

فدات عزیزم..مرسی كه خوندی😍😍

دوره،دوره تنهایی دستها نیست دوره،دوره تنهایی دلهاست😥😥😥
که بالاخره مرده تصمیم میگیره زنه رو طلاق بده.. جالب اینجاس که پسره بعد طلاق زنه رو عقد نمیکنه وفقط ...

حقشم همین بوده 

همه مردا همینن معلومه نمیرن یه زن خیانتکارو بگیرن ففط واسه استفاده میخوان

حالا الان پسری که از اون دوتا بوده چی شده؟

چه حامله ام شده و بچه رو هم نگه داشته😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقشم همین بوده  همه مردا همینن معلومه نمیرن یه زن خیانتکارو بگیرن ففط واسه استفاده میخوان حال ...

الان زنه باهمون پسره دوتایی زندگی میكنن فقط نمیدونم شناسنامه ای به اسم كدوم مرده هستش؟؟😨😨

از تعریف هایی که تو اون تاپبک خون م.... انگار قدیمی ها هم دست کمی نداشتن تو خیانت.... 

خدا هیچ کس و به حال خو ش نزاره.... و خودم رو هم  انشتلله

.

.

ممنون دختر ایران که خبرم کردی

برای حاجتم یه صلوات میفرستین لطفا اتشالله حاجا روا بشین 
از تعریف هایی که تو اون تاپبک خون م.... انگار قدیمی ها هم دست کمی نداشتن تو خیانت....  خدا هیچ ...

آره والا آدم بد تو هر دور وزمونه ای بده...فقط الان قبحش ریخته راحت اعلام میكنن