کسایی که خیلی بد ویار بودین و یکسره تهوع بالا آوردن،سرم و...خودتون غذا میپختین؟من نمیتونم به دره یخچال نگاه کنم بالا میارم,و اینکه چندتا بچه دارین؟بارداری دوم چطور به بچه اول میرسیدید؟
من بارداری اولم دختر بود اصلا ویار نداشتم اصلاااااا.....همه چی میخوردم خوش اشتها.....دومی پسر همش حالت تهوع داشتم چند باری هم بالا آوردم.....ولی خودم غذا میپختم.غذا میذاشتن میرفتم تو اتاق درو میبستم بو بهم نخوره....آخرشم دوتا قاشق به زور با آبلیمو میخوردم ....ولی گذشت همون سه ماه اول بود.....من دخترم مدرسه هم میرفت....ولی دوست داشتم خونه خودم باشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پس باز ویارتون وحشتناک نبوده من تو روز با اینکه آشپزی نمیکنم چندین بار بالا میارم،کم کم دوبار در روز ...
الهی....خیلی سخته میدونم.....من معده دردم شدید بود.میترسیدم غذا بخورم داشتم از گرسنگی میمردم ولی می ترسیدم چیزی بخورم از معده درد.و اینکه مزه دهنم انقدر بد بود که همش تهوع داشتم یه طعمی مثل خامه بود چرب و شیرین .خیلی بد بود.....ولی میگذره.سه ماه تموم بشه رفع میشه
من خیلی بچه دوست دارم و تابستون میرم تو فکر دومی معده ام مشکل داشته و ورم داشت و نمیدونستم بعد رفتم ...
انشالله به سلامتی و دل خوش،ویار به این چیزا نیس من از قبل تحت نظر دکتر بودم پدرم درآمد اینجور،ژنتیکه تقریبا.انشالله بچه های سالم و صالح بیارین و لذتشو ببرین